Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pink-tundeller/ Aftensmad Familiefavoritter, Madpakker, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn

Pink tundeller

Tundeller er en velsmagende og lidt anderledes frikadelle variant.

Her får de lækre tunfrikadeller et twist med rødbeder og bliver pink – så hitter de bare lidt ekstra hos min datter i øjeblikket! Vi spiser dem som tilbehør til fx grønkålssalat, ovnbagte kartofler, pasta eller med grøntsagsstænger.

De er super nemme og kan varieres med revet gulerod, squash, forskellige krydderurter, og andre krydderikombinationer.

Prøv også: min bedste opskrift på frikadeller >>

Pink Tunfrikadeller
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M8
Ingredienser
  • 1 dåse tun i vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 0,50 rødløg, fintrevet
  • 150 g rødbede, fintrevet
  • 15 g finvalset havregryn
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 0,50 tsk stødt spidskommen
  • 1 citron, 1 tsk. citronsaft herfra
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til stegning
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk smør
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pres væden fra tunen og kom tunen i en skål sammen med resten af ingredienserne.

Blend det hele kort med en stavblender eller i en minihakker.

Form dellerne i passende størrelse og steg dem i olie og smør.