Pink Champagnesorbet
Pink champagnesorbet er sødmefyldt og boblende forfriskende.
Den lækre sorbet med mousserende vin er dejlig at nyde til nytåret, hvor den kan serveres til at rense smagsløgene mellem to retter, til dessert, eller at nyde på en varm sommerdag på terrassen.
Det er nemt at lave champagnesorbet og den lækre is kan forberedes i god tid inden servering.
Prøv også: opskrifter til nytårsaften >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 10 pers.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pink champagnesorbet
- 4 dl mousserende vin, gerne semisec pink champagne, asti eller lign
- 180 g sukker
- 2 dl vand
- 1 rød grapefrugt, saften herfra
- 2 dråber rød frugtfarve
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom vand og sukker i en gryde, kog det op og lad det koge til sukkeret er opløst.
Tag gryden af varmen, hæld den mousserende vin i og rør rundt. Tilsæt grapefrugt og kom en anelse frugtfarve i. Endelig ikke for meget, blot så det bliver en svag pink farve. Sigt blandingen og stil på i køleskabet i minimum 3 timer.
Kør det på en ismaskine til det bliver en flot pink champagnesorbet.
Sæt i fryseren i minimum en time inden servering.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg har lavet denne i min Ninja cremi deluxe på sorbet programmet og det fungere gilmerende 😍 tak for en god opskrift
Hej Hannah
Hvor er det dejligt at høre! Tak for din fine tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Tak for en rigtig flot og dejlig sorbet. Min opførte sig ligesom Sabines, hvorfor det var dejligt med hendes tip ? Godt nytår ??
Jeg lavede denne her som en del af en dessert tapas tallerken til nytår. Den var et hit ! Jeg har ingen is maskine og vil derfor bare lige videregive et tip.
Jeg lavede den tre dage forinden, og det viste sig at være et godt valg. Den var nemlig lang tid om at fryse og sætte sig. Jeg rørte i den jævnligt, men gav den også længere intervaller hvor den kunne fryse. Da der på anden dagen havde samlet sig forholdvis store krystaller, gav jeg den en tur med en stavblender og det var et virkelig godt valg. Den gjorde den blød og lækker og den fik den ønskede konsistens. Herefter lod jeg den stå til dagen efter, nytårsaften. Den var nem at lave flotte kugler af og resterne blev brugt til drinks ;-)
Skønt! Det er super godt med sådanne tips, for det er der helt sikkert mange der har glæde af at læse med på, så tusind tak for at du deler.
Kh AC