Pebermyntepastiller


Hjemmelavede pebermyntepastiller som har en frisk sød pebermyntesmag og en lækker chokoladeknap i midten er så lækre og nemme at lave.
De er julede og smelter på tungen – og så er det noget nær verdens nemmeste hjemmelavede juleslik, som er lige at bikse sammen og tilberede af kun 4 ingredienser.
Pebermyntepastiller gør sig fint i julens slikskål og til de skal spises, kan de opbevares i en kagedåse eller i køleskabet. Jeg synes, de smager særligt skønt, når de er iskolde!
Prøv også: min opskrift på cornflakestoppe >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 100 stk.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pebermyntepastiller
- 1 æggehvider
- 200 g flormelis
- 10 dråber pebermynte essens, eller efter smag
- 100 chokoladeknapper
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Pisk æggehvide og flormelis til en tyk og sej masse, smag til med pebermynteessens.
Kom i en sprøjtepose med tyl og sprøjt små lukkede cirkler ud på et stykke bagepapir.
Kom lidt smeltet chokolade eller små chokoladeknapper i midten.
Lad pebermyntepastillerne stå og tørre på køkkenbordet til næste dag. Læg eventuelt en rist over og et rent klæde over risten, så de er dækket til, men stadig har luft omkring sig.
De er klar, når de er knasende sprøde og slipper bagepapiret uden problemer.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Det klæder også pebermyntepastillerne med lakrids i stedet for chokolade. F.eks lakrids bogstaver.
Man kan også lave pebermyntemassen lidt “tykkere”, og så rulle kugler, der gøres flade med lakridsen.
De bedste hilsner
Inge
Hej Inge
Sikke en fin ide! Det må jeg prøve.
Rigtig glædelig jul
Kh Ann-Christine
Har lige lavet dem og de er super lækre. Hvad er den bedste måde at opbevare dem på? ( tror dog at de bliver spist ret hurtigt)
Jeg plejer at opbevare dem i køleskabet for de smager ekstra godt når de er iskolde. Men det fungere også glimrende med en kagedåse.
Kh Ann-Christine
Hvor er det sjovt. Dem laver vi hvert år.. lavede dem med min mor som barn. Og nu laver jeg dem med vores piger. Fantastisk..Stort hit..
Hvor hyggeligt! Det er også godt gammeldags hjemmelavet juleslik :)
Kh Ann-Christine