Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pastasalat-med-pesto/ Aftensmad Buffet, Efterår, Familiefavoritter, Forår, Madpakker, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pastasalat, Salat, Sommer, Vinter

Pastasalat med pesto og feta

Pastasalat med pesto, feta og soltørrede tomater er lækker som tilbehør til fx kyllingebryst, en grøn salat eller til en dejlig picnictur ud i det grønne i lunt vejr og solskin – flere af de dage, står højt på min ønskeseddel lige nu.

Den grønne og velsmagende pastasalat med pesto kan sagtens varieres med mere fyld alt efter smag og behag og den passer glimrende til madpakker og til mad til to dage – se flere tips under opskriften.

Prøv også: Min bedste broccolisalat >>

Pastasalat med pesto og feta
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT20M4
Ingredienser
  • 400 g pastaskruer
  • 200 g pillede edamamebønner
  • 50 g soltørrede tomater i olie, finthakkede
  • 50 g pinjekerner
  • 1 dl pesto
  • 125 g rucola
  • 1 avocado, skåret i tern
  • 70 g feta
  • 100 g parmesan, friskrevet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Hæld frosne edamamebønner i det kogende vand med pasta, når pastaen er al dente og hæld derefter straks vandet fra pasta og edamamebønner. Lad pasta og edamamebønner dryppe af i en sigte.

Rist pinjekerner under omrøring på en tør pande, til de er gyldenbrune.

Vend pasta og edamamebønner godt sammen med pesto og soltørrede tomater. Vend derefter rucola, avocado, feta og parmesan i. Anret på en tallerken, skål eller i et fad og drys med pinjekerner.