Pasta med tunsauce


Pasta med tunsauce er virkelig lækkert og en nem pastaret som varmt kan anbefales.
Tunsauce er cremet, fyldig og velsmagende og retten er super nem og hurtig at lave. Server gerne en god enkel grøn salat til.
Hvilken pasta man bruger er helt efter eget valg, men jeg synes den er virkelig lækker med pasta rør eller penne, hvor fyldet samler lidt lidt inden i pastaen, når den vendes sammen. Hverdagsvenligt og godt!
Prøv også: opskrift på Spaghetti Bolognese >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pasta med tunsauce
- 400 g pasta penne
- 1 dåse tun i vand, drænet
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 1 tsk majsstivelse
- 2 fed hvidløg, presset
- 125 g frisk mozzarella, skåret i tern
- 50 g parmesan, friskrevet
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 1 håndfuld krydderurter, finthakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand, efter anvisning på emballagen.
Kom tun, grøntsagsboullion, majsstivelse og hvidløg i en gryde og rør det godt sammen under opvarmning til det koger. Tilsæt cremefraiche, mozzarella og parmesan og rør rundt til osten smelter, retten skal holdes lige under kogepunktet. Smag godt til med salt og peber.
Hæld vandet fra pastaen og vend den dampende varme pasta med tunsaucen. Server straks med et drys friskhakkede krydderurter.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg tilsatte lidt wasabi. Lækkert!
Hej.
Lyder som en lækker opskrift der skal afprøves!
Er den fryseegnet?? 😊
Det har jeg ikke testet, men tror godt den kan blive grynet efter optøning
Rigtig god fornøjelse med at lave den
Kh Ann-Christine
Så lavede jeg den her for første gang igår aftes… Skønt med en ret, der ingen tid tager! Jeg smækkede et lille glas kapers plus revet citronskal og saft fra en enkelt citron i. Og så toppede jeg op med en håndfuld rucola i stedet for urter. Det fungerede rigtig godt.
Dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kærlig hilsen
Ann-Christine