Pasta med squash og hvidløg


Pasta med squash og hvidløg er en herlig og super enkel nem hverdagsret, som smager fantastisk!
Jeg servere gerne en eller et par lækre salater til retten, fx denne rucola salat og en skøn nem grøn salat, samt evt lidt grøntsagsstænger og andet grønt i mundrette stykker, som tilbehør.
Nemt og rart på de dage, hvor aftensmaden gerne må være tilberedt på nul komma fem, hvis dagen ellers er pakket med fritidsaktiviteter, leg, arrangementer og aftaler
Prøv også: flere opskrifter med squash her >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pasta med squash og hvidløg
- 400 g pasta
- 1 løg, finthakket
- 4 fed hvidløg, finthakket
- 1 squash, skåret i tern
- 0,50 dl piskefløde
- 1 spsk olivenolie
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 50 g parmesan, friskrevet
- 1 håndfuld frisk basilikum
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kog pastaen al dente, mens resten af retten tilberedes.
Sauter squash på panden i olivenolie ved middelvarme til de lækre squashtern begynder at tage lidt farve. Tilsæt løg og hvidløg og sauter videre til løgene er bløde.
Tilsæt piskefløde og lad det bruse op under omrøring. Smag godt til med salt og peber.
Vend den friskkogte pasta i retten og server rygende varm med et drys friskkværnet sort peber, basilikum og friskrevet parmesan
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvor stor en squash bruger du ca. vægt?
I alle mine opskrifter med squash tager jeg udgangspunkt i at 1 stk squash er lig med en gns størrelse økologisk squash fra supermarkedet. Mængden kan fint variere lidt +/- når jeg ikke skriver gram på.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Supergod pastaret – som altid når man anvender dine opskrifter. Jeg brugte creme fraische 34% fordi jeg havde en rest. Blev rigtigt godt.
Hvor er det dejligt at høre :) Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Jeg har også kommet en strimlet porre i, både den grønne og hvide del af den. Det kan anbefales.
Jolanda