Pasta med mozzarella og tomater
En nem og lækker pasta med mozzarella og tomater.
Hverdagsvenlig, lynhurtig at lave og perfekt til hurtige hverdage og budgetvenlige måltider.
Du kan justere retten med flere krydderier og hvis du har en squash eller andre grøntsager i grøntsagsskuffen, så kan saucen fint peppes op med lidt ekstra grønt.
Pastaretten smager ekstra skønt med en god frisk mozzarella, som jeg servere den med her, men den vil også være lækker med en god parmesan.
Prøv også: mange flere opskrifter på pastaretter her >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pasta med mozzarella og tomater
- 400 g pasta
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 knivspids chiliflager, eller cayennepeber efter smag
- 15 cherrytomater
- 125 g frisk mozzarella
- 1 håndfuld frisk basilikum, finthakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Pasta koges i vand, tilsat olivenolie og salt.
Kog imens de hakkede tomater ind i en gryde ved middelvarme, drys lidt chili i.
Når pastaen er færdig, vendes det hele i et fad, med de friske tomater, mozzarella og basilikumblade.
Hold da op det smager jo fantastisk, tak for den nemme og lækre opskrift.jeg ?
Så dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og fine tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Hej! Dejlig blog du har :o)
Der står, at pasta skal koges i olie og salt. Du mener vel vand tilsat olie og salt?
Hej Mette, mange tak :) Og ja, selvfølgelig, det retter jeg lige – var vist en smule træt dér sidst på aftenen ;-)
Velkommen hjem igen – vi er også lige vendt hjem efter en måned væk fra Østerbro.
Det var en lækker og meget nem ret – den er kommet på listen over fortrukne, så jeg husker den til en dag hvor det skal gå hurtigt…
Kh
Også velkommen hjem til Østerbro til dig Mette, det er skønt at være ude og også rigtig dejligt at være hjemme igen, ik´