Parmesanchips
Disse lækre parmesanchips er så skønne til en fredagscocktail eller til en velkomstdrink, når man får gæster.
Parmesanchips kan fx. snildt serveres som en skøn lille snack til dronningens nytårstale, i selskab med saltede mandler og et glas champagne, cava eller en skøn cocktail. Tror vi mikser en lille cocktail og en festlig børnecocktail til Johan og Julie til talen kl 18 – med snacks og festlige stjernekastere, når talen er færdig.
Et lille tip til de lækre ostechips – prøv at lave dem med vesterhavsost også. Det smager super lækkert.
Arbejdstid 5 min.
Antal 20 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Parmesanchips med krydderurter
- 100 g parmesan, friskrevet
- 1 spsk frisk timian, og rosmarin, finthakket
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Bland den friskrevet ost – vigtigt, at den er friskrevet – med krydderurter og fordel parmesanblandingen i små cirkler med ca en spsk osteblanding i hver på en bradepande med bagepapir.
Bag i ovnen i 6-8 minutter ved 160 grader alm. ovn. Hold godt øje med dem – osten skal smelte, men de må ikke tage farve.
Tag ud og lad køle helt af på bagepapiret, inden de sprøde parmesanchips kan nydes til fx en velkomstdrink.
Hej
Kan man bruge parmasem. Der er købt revet? Hvorfor er det vigtigt at det er friskrevet.
Vh Betina
Hej Betina
Jeg er i tvivl om smelteevnen i den fædigrevet, men du kan jo prøve om det lykkedes fint.
– og så falder den færdigrevede parmesan ikke i min smag, hvorimod jeg er vild med de hele stykker som jeg river selv – men det er jo helt sikkert en smagssag :)
Kh Ann-Christine
Hejsa
Lyder lækkert. Jeg leder efter lækre snacks til nytårsaften, der kan tilberedes dagen før
har du et godt bud?
Hej Inge
Der er masser af opskrifter til inspiration her: https://www.valdemarsro.dk/sunde-snacks/
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Kan de mon laves dagen før, eller bliver de bløde?
jeg tror de bliver bløde og lidt seje i det dagen efter.
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Tusind tak for en dejlig blog og virkelig mange lækre opskrifter.
Ville man kunne bruge cheddar i stedet for parmesan – eller bliver det for ‘sødt’?
Hej Pernille
Tak for din søde hilsen :)
Du kan sagtens bruge cheddar i stedet for parmesan
Kh AC
Disse parmesanchips smager skønt, men er meget fedtede på den side der har vendt ned mod bagepapiret. Hvad mon jeg gør forkert? Synes jeg har fulgt opskriften slavisk.
Sådan er de :) – så jeg tror ikke du har gjort noget galt.
Kh AC
Ojjj, lige noget for mig og helt perfekt nu her til Nytårsaften når naboerne dropper forbi:-)
Godt nytår!!
Ja, det var da en skøn ide! Rigtig god aften til jer og ønsker om et fremragende nytår herfra ♡
Kh AC
Hej,
Uhm, det ser lækkert ud! Hvor lang tid før de skal serveres, kan man lave dem?
Med venlig hilsen Malene
PS. Rigtigt godt nytår!
Hej Malene,
De kan fint tilberedes nogle timer før servering.
Godt nytår♡
Kh AC
Nej hvor lækkert, mon ikke også de er lækre ovenpå suppe?
– A
Jo, det vil de helt sikkert være – eller på en salat ♡
Kh AC