Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pandekager-med-kylling/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Forår, Frokost, Madpandekager og madvafler, Nem Hverdagsmad, Sommer, Vinter

Pandekager med kylling

Lækre pandekager med kylling og bacon, samt grønt og en lækker cremet karrydressing. Det er virkelig lækker og nem mad, som er super hverdagsvenligt.

Man kan lave retten som ’saml selv’ ved bordet, så kan man hver især frit vælge hvad man har lyst til at fylde i sine pandekager og har man ekstra grønt i køleskabet, så er det også nemt at supplere op med dampede broccolibuketter, gulerødder skåret i stave eller groftrevet og andet godt grønt.

Prøv også: fyldte pandekager med oksekød >>

Pandekager med kylling
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • Pandekager
  • 3 æg
  • 3 dl mælk
  • 1 nip salt
  • 100 g hvedemel
  • 40 g fuldkornshvedemel
  • 1 spsk smør
  • Karrydressing
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk mediumstærk karry
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk sukker
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal og en smule saft
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Fyld
  • 100 g bacon
  • 400 g kyllingefilet, skåret i tynde strimler
  • 1 tsk sød paprika
  • 80 g rucola
  • 60 g baby spinat
  • 0,50 agurk
  • 2 avocado
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pandekager
Pisk æg og mælk sammen med salt, fuldkornsmel og hvedemel.

Smelt lidt smør eller kom lidt olie på en pande. Hæld lidt pandekagedej på panden i et meget tyndt lag og steg madpandekagerne en ad gangen, på begge sider, til de er flotte lysebrune.

Karrydressing
Rør dressingen sammen og smag den godt til.

Fyld
Steg bacon sprødt på en pande og tag det af panden og sæt til side på en tallerken.

Kom lidt olie på panden til baconfedtet og kom kyllingen på. Drys med paprika, salt og friskkværnet peber og steg kyllingen til den er gennemstegt. Sluk for varmen og hold kyllingekødet lunt på panden.

Server pandekagerne med karrydressing, rucola, babyspinat, agurk, avocado, bacon og kylling.