Pandekager
Tynde lækre pandekager lige til at rulle og servere med ens eget favoritfyld og tilbehør.
Min bedste opskrift på pandekager er nem og den giver virkelig nogle lækre pandekager med virkelig god smag af vanilje og en anelse kardemomme
Hvis man har en øl, pilsner eller hvidtøl i gemmerne – så kom gerne lidt i dejen, det giver en god sprødhed til pandekager – men det kan sagtens undlades, hvis man ikke har og pandekagerne bliver dejlige og lækre alligevel.
Prøv også: Opskrift på hjemmelavet kakaopulver >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 8 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pandekager
- 0,50 vaniljestang
- 50 g sukker
- 0,50 tsk stødt kardemomme
- 3 æg
- 3 dl mælk
- 4 spsk øl
- 1 knivspids salt
- 125 g hvedemel
- 1 spsk smør, til stegning
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Skær vaniljestangen igennem på langs, skrab vaniljekornene ud og fordel dem i sukkeret. Kom sukker, vanilje, kardemomme, æg, mælk, øl og salt i en skål. Pisk det sammen og sigt hvedemel i.
Pisk dejen godt sammen og lad den hvile i 30 minutter.
Smelt lidt smør på en pande og steg pandekagerne en ad gangen på begge sider, til de er flot lysebrune.
Server dem med fyld efter eget valg.
Super god opskrift.
Mange tak, Charlotte
Kh Ann-Christine
De bedste pandekager nogensinde. Tak for opskriften. Vi var kun to, men lavede dobbelt portion. Som blev spist på nær 3 pandekager.
De er tynde, meget velsmagende og med en fin sprød kant. Fremover er det kun opskriften fra Valdemarsro, vi bruger. 😊❤️
Hej Helle
Sikke en dejlig hilsen at få!
Tusind tak for din søde tilbagemelding på opskriften, det er jeg rigtig glad for :)
Kh Ann-Christine
De er helt perfekte! Og jeg har ellers prøvet en del opskrifter.
Prøver mange af dine opskrifter med succes, men det er første gang med pandekagerne 😊 Den er hermed gemt!
Hvor dejligt! Mange tusind tak, det er jeg glad for :)
Kh Ann-Christine
Hej
Kan man fryse dejen?
jeg har ikke testet det, men det må komme an på en prøve :)
Kh Ann-Christine
Har du overvejet at skrive mængden af æg i gram, det gør opskrifterne mere præcise når de skaleres. Man heller ikke sjusse når man har meget store eller små æg.
I de opskrifter hvor det er afgørende at det er helt præcist på gram så skriver jeg det – og ellers ikke.
God fornøjelse med pandekagerne
Kh Ann-Christine
Jeg er begyndt at bruge brun farin i pandekagerne. Det kan anbefales. Det giver et lettere twist og kagerne bliver mere gyldne!
God ide! Det vil jeg da prøve :)
Kh Ann-Christine
Aldrig har en pandekage smagt så godt. Tak for opskriften
Det bliver mega klumpet – normalt vil jeg røre væsken ind i melet lidt efter lidt, men nu fulgte jeg din opskrift…
Hej Henrik
Hvis du pisker dejen godt igennem og lader den hvile i 30 minutter, så oplever jeg aldrig at der er klumper i dejen.
Kh Ann-Christine
How.
Æg skal i efter mel. Så er det let at lave uden elpisker og der kommer stort set ikke klumper i dejen.
Bliver alt for sprøde og blege hvis man skal lave 16 stk
Jeg kan ikke helt gennemskue hvordan du kan få dem både sprøde og blege. De bliver blege hvis de bliver bagt for lidt eller ved for svag varme, men så vil jeg også tro du får svært ved at lave dem sprøde samtidig med at de er blege, måske nærmere lidt tørre. En god pande og god varme er nyttig når man skal lave lækre pandekager.
Kh Ann-Christine
Hej
Elsker, elsker, elsker dine opskrifter. Inspirerende og fantastisk lækre.
Hår Tipomel an til pandekager
Dbh Britt
Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for :)
Tipo kan fint gå til pandekager, men optimalt ville jeg vælge sigtet alm hvedemel.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Jeg vil bare sige tak for gode pandekager, som snildt kan laves glutenfri til de som er intolerante. Jeg har haft fin succes med at skifte hvedemel ud med halvt havremel og halvt boghvedemel 😃🥳. Og så er det fedt, at der lige er lidt øl tilbage bagefter. Det kan godt være lidt hektisk med to børn i køkkenet 😂.
Haha, så skønt! jeg håber I har haft en dejlig hyggestund med pandekagebagning ♡
– og tusind tak for tippet med en glutenfriudgave, det er dejligt at høre
Kh Ann-Christine
Dejlige pandekager – i opskriften står der 4 spsk øl, men i videoen båder siger du og bruger 3 spsk – hvad er det korrekte?
Jeg bruger 4 spsk – vil du gerne have meget nøjagtige mål, så regn altid med opskrifterne her på Valdemarsro, da mængderne i video nogle gange er lidt mere på gefühl – uanset, så går det nu glimrende både med 3 og 4 spsk øl i pandekagedejen :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Da jeg startede med at lave disse, og du kan tro jeg har lavet dem mange gange. Der stod der 3 spsk rørsukker. Men nu står der 3 spsk sukker. Hvordan kan det være det er lavet om ?
Det er simpelhen den bedste opskrift på pandekager 😍❤️ Og elsker dem også når de er kolde, der er de stadig mums
Du kan helt frit bruge både rørsukker og alm sukker – alt efter hvad du lige har. Begge dele bliver akkurat lige lækkert!
Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for
Kh Ann-Christine
Jeg har prøvet denne opskrift mange gange – nærmest dagligt. Det er en sand fornøjelse hver gang! Kan klart anbefales.
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din fine hilsen og tilbagemelding på opskriften.
Kh Ann-Christine
Bedste opskrift…… under Corona nedlukning havde den hjemsendte efterskoleelev pandekager for som lektie! Han fik ikke lige tjekket hvilken hvedemel han tog fra skuffen…..hvorfor det blev pandekager med fuldkornshvedemel! Men hånden på ❤️… de blev vildt gode og bestemt ikke sidste gang vi bager den udgave😊😊
Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Tak for en god opskrift. Tror du man kan lade dejen stå i køleskabet natten over?
Mvh
Rebecca
Ja, sagtens :)
er igang med at lave verdens bedste pandekager fra valdemarsro mmm
TIP: Lav dejen i en protein shaker. Det er meget hurtigere, og der kommer ikke så mange luft bobler, så dejen behøver ikke hvile mere end et par minutter efter. Plus den er enormt praktisk til at tilføje dejen til panden, uden at svine hele komfuret til :-)
Det er jo verdens bedste pandekager ;-)
Tak for aller dine suoer lækkere opskrifter.
Så dejligt! Tusind tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine
Har så meget lyst til at lave dejen til de lækre pandekager mandag aften, men først stege dem tirsdag det revle ok ikke?
Ja, det kan du sagtens. Bare lige pisk dejen sammen igen inden stegning
Kh AC
Hej skal prøve at lave din opskrift på pandekager i morgen men har et spørgsmål for kan man godt bruge vaniljepulver i stedet for vaniljesukker i dejen eller skal det være vanilje sukker som der står i din opskrift?
Det kan sagtens være vaniljepulver eller lign.
Rigtig god fornøjelse med pandekagerne :)
Kh AC
Kære Ann-Christine
Fik prøvet af lave din pandekage opskrift og fik nogle lækre og smagfulde pandekager ud af det så ikke sidste gang jeg laver den
Hej Rikke
Hvor er det dejligt at høre, tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften.
Dejlig dag til dig
Kh Ann-Christine
Hej Valdemarsro.
Jeg har en glutenallergisk veninde og vil gerne servere dine lækre pandekager. Kan jeg erstatte hvedemelet med ex rismel i forhold 1:1.
Har ingen erfaring på det punkt.
Mange lyse hilsner fra Gabrielle Bruun
Hej Gabrielle
Jeg har ikke prøvet at bage dem med rismel, så må melde pas på den. Det må komme lidt an på en prøve.
Kh AC
Jeg prøver mig frem
Kære Ann-christine
Så blev det afprøvet med rismel i forholdet 1:1. De bliver ok, men de er nok meget bedre med almindelig mel. De er søde men har lidt for megen smag af ris efter min mening. Men må se hvad hun siger.
Kh Gabrielle
Så er de afprøvet med mel af blendede havregryn. Det bliver bare så super gode, så det kan varmt anbefales til glutenfri pandekager.
Mums – de her pandekager er verden bedste, Ann-christine
Mange sommerhilsner fra Gabrielle
Hvor er det godt at høre! Tak for din fine tilbagemelding med at den fungere mægtigt med havregryn.
Skøn sommer til dig
Kh Ann-Christine
De bedste pandekager jeg nogensinde har lavet og smagt. Bruger altid denne her opskrift, tilføjer altid lidt citron saft i dejen.
Så dejligt at høre! Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Hej
Har kun 3 æg men vil gerne lave dobbelt potion kan jeg bare komme ekstra mælk i??
De vil blive noget anderledes i konsistensen, men jeg tror da du kan lave nogle glimrende pandekager alligevel, så prøv endelig :)
Ja, så er vi landet på den allerbedste pandekageopskrift nogensinde. Hele familien er enige. De her pandekager er bare helt fantastiske. Kardemommen får dem helt op at ringe! Tak for endnu en super opskrift.
Hej Helen
Hvor er det skønt at høre! Det er jeg virkelig glad for :)
Mange tak for din søde hilsen.
Kh Ann-Christine
Vi elsker din lemoncurd opskrift til de her lækre pandekager
Uhm, hvor lyder det lækkert med lemoncurd til pandekagerne :)
Tak for jeres søde hilsen
Kh Ann-Christine
Har længe tænkt, at jeg ville skrive en kommentar. Nu skal det være.
Jeg er en halvgammel pige på 65 år, der altid mangler inspiration til nye og nemme opskrifter. Nu har jeg fundet så mange hos dig, så jeg slet ikke kigger andre steder. Jeg er i øvrigt vild med din råkost med rødbede.
I disse coronatider vil jeg overraske min mand med lune vafler til eftermiddagskaffen i morgen. Glæder mig til at prøve dine. Fik også lige set din video med pandekager. Dem må jeg prøve en anden dag.
God påske og tak for din inspiration.
Kh pia
Hej Pia,
hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen, det er vel nok skønt du fandt vej herind :)
God påske til dig
Kh Ann-Christine
Hej :)
Først og fremmest så er jeg vild med dine opskrifter og hele det her univers du har skabt!
Kan man lade pandekagedejen stå på køl i længere tid? F.eks. til dagen efter :)
Mvh en der står og skal lave pandekager til en uges tid nu alle i huset er hjemme
Tusind tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre :)
Det kan du fint, blot rør den godt igennem inden den skal bruges.
Rigtig god fornøjelse med pandekagebagningen
Kh AC
Æg er forsvundet fra opskriften. Der står kun et 3 tal. Bare så du kan få det på igen. Tak for meget velsmagende pandekager:-)
Det er fluks rettet! Tak for at gøre mig opmærksom på det :)
Kh AC
Super velsmagende pandekager. De skal laves igen i aften, når min mor kommer på besøg
Skønt at høre, tak for din søde hilsen :)
Kh AC
Hej Ann-Christine
Jeg bliver gang på gang overrasket over dine opskrifter, nemme at gå til, afprøvet så man får dét man forventer. Lækre og velsmagende.
Respekt ?du er meget dygtig . Hilsen husmor på 73 , som fortsat nyder at lave mad,bage et. ?
Hej Anni
Hvor er det sødt af dig at skrive det! Tusind tak for din fine hilsen og pæne kompliment, det blev jeg rigtig glad for at læse
Rigtig skøn weekend til dig
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Hej
Hos os får vi nu og da pandekager til morgenmad – med citron og lidt sukker. Naturligvis gerne akkompagneret af andet f.eks. lidt yoghurt med müsli og frisk frugt. Det kan være en god måde at få din teenager til at spise morgenmad inden en lang skoledag. Inspirationen fik jeg for år tilbage i et tv-program med Hugh Fearnley-Whittingstall (fra River Cottage), hvis titel var noget i retning af ” Hvorfor skal morgenmad være så kedelig?”
Morgenmad er nu min datters favorit måltid, og hun går meget op i at variere sin morgen.
Hilsen Dorthe
Denne opskrift på pandekager er den bedste jeg har prøvet, og jeg har prøvet en del. Jeg kommer kun 1/3 af opskriftens mængde af kardemomme i, da jeg synes det overtager for meget af smagen ellers. Derudover tilsætter jeg vaniljesukker i stedet for en vanjilestang/vaniljepulver, i samme mængde som opskriften foreskriver. Jeg laver altid tredobbelt portion (det tager sin tid at stege!…) og jeg har prøvet at komme 4 æg i, samt 9 æg i som opskriften opskaleret foreskriver. Det bliver bare bedst med 9 æg. Ellers tredobler jeg resten af opskriften på nær kardemommen som kun er 1/3. Jeg tilsætter ikke øl, da jeg synes de bliver for sprøde, og derudover overtager det smagsnuancerne fra resten af ingredienserne. De kan sagtens opvarmes i ovnen op til flere dage efter, ved at komme nogle dråber vand henover toppen af pandekage stablen og så komme låg på eller på anden måde lukke dampen inde, så de ikke bliver tørre. Så bliver de så gode som når de er frisklavet :).
PS, jeg har på baggrund af din anmeldelse investeret i en ankarsrum, og den er bare længder bedre end både kitchenaid og kenwood som jeg begge har prøvet. Lydniveauet i de nye modeller er utrolig lavt. Hustruen kan næsten ikke slæbes ud af køkkenet fordi hun bager og bager med “hendes” nye røremaskine haha, så tak for det! :)
Hej David
Sikke en skøn kommentar og hilsen at få! Tak for det :)
Virkelig fint tip med opvarmning af pandekagerne, det må jeg prøve.
– og hvor er det super dejligt at høre, I er blevet glad for valget af ankarsrum.
Kh Ann-Christine
Jeg bruger forresten pandekagerne som madpandekager, det synes jeg er rigtig lækkert. Der kommer alt muligt i af forskelligt kød og grøntsager, og laver man en blanding af flødestuvet spinat og røget laks og kommer i, synger englene. Efter hovedretten kan de samme slags pandekager jo så bruges som dessertpandekager ;)
Det går godt – jeg har også eksperimenteret med forskellige typer mælk, og sødmælk laver de bedste pandekager, også generelt for andet bagværk.
jeg havde ikke noget rørsukker — men jeg havde noget bage-sirup – det fungerer også
Jeg foretrækker så at bruge en mørk stærk øl (ikke Guinies) med kraftig smag.
Det lyder også virkelig godt! Tak for din fine tilbagemelding :)
Kh AC
Uhm, det er og bliver bare de bedste pandekager – en helt sikker vinder. Kardemommen giver bare det ekstra pift!
Tak for opskriften – og generelt tak for alle de lækre opskrifter du deler, som jeg altid vender tilbage til gang på gang. Der er ingen tvivl om, at når jeg leder efter en opskrift og du har den på din side, SÅ vælger jeg din, kvaliteten og resultatet er altid en succes!
TAK lyder det fra det lille hjem i Nordjylland som elsker at eksperimentere i køkkenet! :-)
Sikke en skøn hilsen at få, Louise :) Det er jeg virkelig glad for at høre. Det varmer ♡
Skøn dag til dig.
Kh AC
Hold da op hvor er de gode!! Til dato de bedste pandekager jeg har smagt :-)
Jeg har snart prøvet SÅ mange opskrifter, men enten har de været for tykke eller ikke smagt af særligt meget.
Synes egentlig at dejen var meget tynd, og tænkte det her bliver bare ikke godt..men de er helt perfekte tynde og med masser af smag!! Undlod øllen, og havde ikke nogen vanilistang, så måtte bruge vaniliesukker i stedet.. mums mums
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde tilbagemelding på min opskrift ♡
Din pankekageopskrift har allerede skabt stor glæde flere gange her i huset ? Nu er jeg så kommet til at love pandekager til dessert i morgen hvor vi får gæster. Kan det mon lade sig gøre at bage dem om formiddagen og så varme den til aften…eller bliver de mon triste og tørre af det?
Hvor er det skønt at høre!
Jeg har ikke selv prøvet det af med at lave dem i forvejen, men ved flere læsere af Valdemarsro har testet det af og har meldt tilbage at det fungere glimrende :)
God fornøjelse
Kh AC
Kan man lave dejen aftenen før?
Ja, den skal blot lige piskes igennem inden brug så
du laver de bedste opskrifter. du reddede min morgen de var de bedste pandekager jeg nogensinde har smagt!!
Yes! Hvor er det skønt at høre ♡
Dejlig weekend til dig
Kh AC
Hvis jeg skal lave en dobbelt portion, skal jeg så komme 6 æg i? Synes det er lidt voldsomt til blot 16 pandekager. Hvad synes du?
Ja, det er blot at fordoble portionen :)
Jeg/min familie elsker dine opskrifter!
De fleste af mine opskrifter jeg bruger, er fra denne side.
Mange tak for gode opskrifter
Hvor er det dejligt at høre, Kristina.
Tusind tak for din søde hilsen ♡
Kh AC
Perfekte pandekager!!! Dejen er nem at bruge og smagen er skøn. Den bedste opskrift jeg kender!
Skønt at høre, tak for din søde hilsen ♡
Hej
Jeg skrev lige et indlæg mht der mangler salt i opskriften på pandekager. Måske har du fået det, men det forsvandt, før jeg fik skrevet min mailadresse på.
Hej Lone,
Jeg har ikke set den besked, men jeg synes ikke at der mangler salt ;)
Mine opskrifter laver og deler jeg, som jeg synes de er bedst – du er naturligvis hjertelig velkommen til at tilføje salt hvis du synes der skal det i dine pandekager ♡
Kh AC
Jeg kom til at se din You tube video efter, jeg havde lavet pandekagerne, og der siger du, at der skal en knivspids salt i? Så var det, at jeg bare syntes, at din opskrift burde tilrettes, for det plejer jeg nemlig også altid at gøre. Ellers synes jeg rigtig godt om din opskrift med kardemommen?
Hilsen Lone
Prøv med nisseøl/mørk hvidtøl som eneste væske!
– Det giver nogle virkeligt lækre pandekager med nærmest karameliseret overflade. :-)
Det lyder lækkert! Må prøves :)
Det er til dato, de bedste pandekager jeg har bagt. Virkelig lækre!!
Hvor er det dejligt at høre ♡
Uha, det er godt nok de bedste pandekager jeg nogensinde har smagt! Det er en gemmer!
♡♡♡ Tusind tak!
Når man samme aften både laver dine frikadeller og pandekager..! Frikadellerne er et kæmpe hit i madpakken, og nå ja.. hvilke børn kan ikke lide pandekager til aftensmad :)
Jeg har længe ledt efter den rigtige opskrift på pandekager, og det er din. De er super velsmagende og din dejlige tynde dej, gør dem så dejligt tynde, men stadig holdbare nok til lag syltetøj eller 2 ;)
Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for din fine hilsen – og heldige børn, med pandekager til aftensmad :) Dét er jo virkelig et hit!
Den lækreste opskrift på pandekager jeg elsker din blog og du er min yndlings YouTuber
♡ Hvor er du sød! Tusind tak, det er dejligt du kan lide at følge med :)
Kh AC
Jeg har lige lavet de her lækre pandekager, og det er en skøn opskrift! :) Jeg justerede konsistensen lidt, så den passede til mine præferencer, men det er alligevel den bedste grundopskrift på pandekager jeg har prøvet :)
Så tak for det, og ha’ en dejlig søndag :)
Hvor er det bare så skønt at høre! :)
Tusind tak for din søde hilsen og rigtig dejlig dag til dig
Kh AC ♡
den er bare god
Hvor ser din opskrift på pandekager bare lækker ud :-) Jeg har for mange æg og de skal bruges nu og så kan pandekager jo fint komme i spil. Ved du om pandekagerne kan fryses?
Det kan de fint :)
Rigtig god fornøjelse med pandekagebagningen
Kh AC
Hej Ann-Christine,
Kan du anbefale en rigtig god vaniljestang og hvor du køber henne…..
Kh Lidia
Hej Lidia,
Jeg købte på et tidspunkt en del på et engelsk website, hvor der var en god pris på nogle rigtig lækre vaniljestænger. Ellers køber jeg dem gerne i supermarkedet – eller googler ‘gode vaniljestænger’ og finder en hjemmeside, hvor jeg køber lidt større mængder af gangen. Har ingen konkret anbefaling på hånden lige nu.
Kh AC
Jeg køber altid på “Den bæredygtige bønne”
Det er rigtig gode vanilje stænger i flere prisklasser. 2. Sortering er helt ok.
Når de er tømte putter jeg dem i et glas med lidt rørsukker og når der er nok, blender jeg det til vanilje sukker.
Kan man erstatte stangen med vaniljesukker? Hvis ja – skal sukkeret så undlades? Og tak for en super god og hyggelig blog med masser af skønne opskrifter og fortællinger ??
Tusind tak for din søde hilsen ♡
Det kan du sagtens. Jeg vil så bruge 1/2 tsk vaniljesukker og 2 1/2 spsk sukker
Kh AC
Har lige set at du HAR lavet en bog!
Den SKAL jeg bare eje! ;-)
Først: 1000 tak for en skøn blog og en masse lækre opskrifter! Jeg søger for det meste herinde, når jeg mangler inspiration og det ender altid med et godt resultat!
Har du overvejet at lave en bog med dine opskrifter??? :-)
Nu vil jeg gå igang med pandekagerne til aftenhyggen – dobbeltportion selvfølgelig! ;-)
Jeg bruger din opskrift, men tilsætter også revet appelsinskal.
God weekend. /Cathrine. :-)
Hej Cathrine,
Tusind tak, hvor er det dejligt at høre og ja, jeg har da nemlig skrevet en bog med mange ekstra opskrifter i :)
Lyder så skønt med appelsinskal i pandekagerne, det giver lidt ekstra lækkert, uhmm!
Rigtig god weekend til dig også og tusind tak for den super søde hilsen :)
Kh AC
Uhm nogle lækre pandekager! Har aldrig prøvet med kardemomme men det giver da bare et super lækkert pift;)
Jeg lavede din æblekompot (den fra risengrød) og kom kanel med ned til æblerne, det kan ihvertfald også anbefales!!
Så endnu engang 1000 gange tak for en fantastisk inspirerede blog;)
Hvor lyder det dejligt, og jeg er virkelig glad for at du kan bruge mine opskrifter og inspiration :)
Kh AC
Tak for opskrift på lækre pandekager, erstatter dog sukkeret med 1/2 spsk stevia/rørsukker så bliver de lidt mindre syndige men stadig lækre:-)
Jeg er glad for at høre at de blev gode :)
for det første: tusind tak for en rigtig god blok!!
for det andet: uhm, det lyder virkelig lækkert!!! og så med en god kop af din gode opskrift på chai latte ;-)
Tusind tak, Laura :) Chai latte, det får jeg også helt lyst til nu
Min ynglings pandekage er med masser af citronsaft og sukker :)
Hej Nina, stort velkommen til dig! :-) -Du skal nok gange pandekagedejen med 3 så ;-) De er nemlig gode!
Lene, -jamen et kæmpekagebord, var da ikke det værste man kunne blive ramt af ;-) Kommer til at tænke på dengang jeg tog manden med på thesalon til kagebord, uhm! -men vi havde sukkerchok i 3 dage efter :-)
Øv valdemarsro, jeg ville ha bagt pandekager, men så mødte jeg et kæmpekagebord, og det tog pusten fra mig ;-) så det blev rugbrødsmadder til mig
Hold op, det lyder lækkert. Det må prøves. Her i huset er vi, 2 voksne og to børn på 8 og 6, vilde med pandekager, så…
Har lige luret lidt rundt på din blog, med og uden roderi, her er dejligt og rart. Jeg glæder mig til at få tid til en nærlæsning!