Paloma
Paloma er forfriskende, krydret, frugtig og virkelig lækker på en varm sommerdag eller til en festlig aften.
Den mexicanske cocktail med tequila, grapefrugt og lime er oftest serveret super enkel og skøn. Jeg servere den gerne med en spicy chili- og saltkant, som jeg laver af chiliflager, flagesalt og limesaft blandet med blot en dråbe glukose eller anden sirup. Det giver et strejf af sødme, syrlighed, salt og hot chili, som jeg synes klæder den lækre drink så godt – og så ser det festligt ud, hvilket jo heller ikke er at kimse af!
Prøv også: opskrift på klassisk mojito >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Paloma
- 0,50 tsk lys sirup
- 1 lime, saften herfra
- 0,50 tsk chiliflager
- 0,50 tsk flagesalt
- 4 cl tequila
- 15 cl grape sodavand
- 0,50 rød grapefrugt, øko eller usprøjtet
- isterninger
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Dyp den øverste kant på glassene i sirup og limesaft og derefter på en lille tallerken med salt og chiliflager.
Kom tequila, limesaft og isterninger i en cocktailshaker, og ryst godt sammen. Hæld i glasset, kom en båd grapefrugt i og top med grapesodavand.