Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/paerecrumble/ Dessert Kager, Kager og søde sager

Pærecrumble

Her får du min opskrift på en lækker pærecrumble med hvid og mørk chokolade. Den er drøn god og smager vidunderligt, når den serveres lun og nybagt fra ovnen.

Lad blot den duftende pærecrumble køle en smule af og nyd den gerne lun med vaniljeis, creme fraiche eller luftigt  pisket flødeskum.

Crumble kager ser ikke ud af meget, men det skal man ikke lade sig snyde af. De er nemlig forrygende og med den perfekte kombination af den bløde og søde bagte frugt og den sprøde og knasende crumble.

Prøv også: opskrift på hjemmelavet vaniljeis >>

Pærecrumble
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT15M6
Ingredienser
  • 6 pære, i tern
  • 0,50 citron, saften herfra
  • 40 g muscovadosukker
  • 50 g hvid chokolade, grofthakket
  • 50 g mørk chokolade, grofthakket
  • Crumble
  • 100 g hvedemel
  • 40 g finvalset havregryn
  • 125 g smør
  • 75 g sukker
  • 0,50 tsk salt
  • Til servering
  • 2,50 dl cremefraiche 38%
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Vend pæretern med citronsaft og muscovadosukker og kom dem i et smurt ovnfast fad på 24-26 cm i diameter. Fordel den hvide og mørke chokolade over.

Smuldr ingredienserne til crumblen sammen og fordel den over pærer og chokolade.

Bag pærecrumblen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 30-40 minutter, til den er blevet gylden og sprød. Server den gerne, mens den er lun.