Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/oreo-cupcakes/ Cookies og Småkager Cupcakes og Muffins, Fødselsdag, Kager, Kager og søde sager

Oreo Cupcakes

Oreo Muffins som er virkelig nemme at bage og både saftige og lækre i krummen. De holder sig glimrende friske i 1-2 dage efter de er bagt og kan også fryses ned – uden frostning dog.

Mine børn er vilde med den lækre cremede frostning – men hvis man foretrækker dem med glasur, så kan man fint røre en tyk glasur af flormelis og vand og overtrække dem med glasur i stedet, eller blot spise dem uden pynt.

Prøv også: min opskrift på lækre squash muffins >>

Oreo muffins
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT15M10
Ingredienser
  • 100 g smør, stuetempereret
  • 125 g marcipan, revet
  • 160 g sukker
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 60 g oreo, knust
  • Pynt og frostning
  • 150 g smør, stuetempereret
  • 150 g flormelis
  • 150 g naturel flødeost
  • 10 oreo, eller 20 mini oreo
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk smør, marcipan, sukker og vaniljesukker sammen, til det er lyst og luftigt. Pisk derefter et æg i ad gangen.

Bland mel, bagepulver og salt sammen og sigt det i dejen. Rør igennem og vend de knuste Oreos i.

Fyld dejen i muffinforme og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 20 minutter, til de er gennembagte i midten.

Lad kagerne køle af på en rist.

Frosting og pynt
Pisk smør og flormelis sammen, til det er helt hvidt og luftigt. Pisk derefter hurtigt flødeost i. Fyld blandingen i en sprøjtepose med fx en stor stjernetylle og pynt kagerne med frosting og små Oreos.