Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-vegetar-pasta-med-tomatfloedesauce/ Aftensmad Bålmad, Familiefavoritter, Mad på budget, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pasta, Vegetar

One pot vegetar pasta med tomatflødesauce

Min opskrift på en lækker one pot pasta vegetar med cremet flødetomatsauce. Smækfyldt med lækker smag og meget nem at lave.

One Pot Pasta er altid lidt af en hverdagsredning! Det er simpelthen så lækkert og nemt, at man blot kan komme det hele i en gryde, rør rundt og lade det simre, til alle ingredienserne har skabt magi i gryden.

Her er en version med cremet tomatflødesauce, som får en lækker dyb og mild smag af krydrede soltørrede tomater og dejlige krydderurter, smagt til med fennikelfrø – som altså virkelig kan anbefales til denne ret.

Prøv også: opskrifter på flere pastaretter >>

One Pot Vegetar Pasta med tomatflødesauce
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT15M4
Ingredienser
  • 400 g pasta
  • 800 g hakkede tomater
  • 1 håndfuld frisk basilikum, bladene herfra
  • 1 løg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 200 g squash, groftrevet
  • 40 g soltørrede tomater i olie, finthakkede
  • 1 tsk tørret timian
  • 0,50 tsk tørret rosmarin
  • 0,50 tsk fennikelfrø, knuste
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl piskefløde
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 50 g parmesan, eller anden hård ost - friskrevet til servering
  • 70 g rucola
  • 1 håndfuld frisk basilikum, blade
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i gryden og rør det godt sammen.

Læg låg på gryden og varm op til det simrekoger. Rør en ekstra gang i gryden og lad det simre i 10-15 minutter til pastaen er perfekt kogt al dente.

Server med friskrevet parmesan, rucola og basilikum.