Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta-med-spinat-og-aerter/ Aftensmad Bålmad, Efterår, Familiefavoritter, Forår, Mad på budget, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pasta, Sommer, Vegetar, Vinter

One pot pasta med spinat og ærter

One pot pasta med spinat og ærter er dejligt og forårslækkert.

Pastaen er et sommerhit, med friske ærter – men kan laves med frosne ærter og spinat året rundt og smager virkelig herligt. Der er masser af grøntsager i og så er det virkelig altid bare nemt og lækkert med det hele i en gryde og aftensmad på nul komma fem – fyldt med grøntsager og velsmag.

Nemt og lækkert til aftensmaden.

Prøv også: opskrift på vegetar lady og vagabonden pasta >>

One pot pasta med spinat og ærter
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT10M4
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 squash, groftrevet
  • 125 g spinat
  • 200 g frosne ærter, eller friske
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 dl piskefløde
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • til servering
  • pinjekerner, ristede
  • 30 g parmesan, friskrevet
  • 1 øko citron, fintrevet skal
  • frisk basilikum, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en stor gryde.

Kog retten op, rør godt rundt i gryden og læg låget på.

Skru ned for varmen og lad det simrekoge i 10 minutter, til spaghettien er perfekt kogt – al dente, og med lidt bid i.

Server retten med ristede pinjekerner, parmesan, citron og basilikum.