One Pot Pasta med bacon og kylling


Nem og lækker aftensmad med en one pot pasta med bacon og kylling samt grøntsager og tomater. Den smager drøngodt!
Det smager fantastisk og er nemt og hurtigt at lave. Det er en sand hverdagsredning i min familie på de dage hvor der er fuld gang i fritidsaktiviteterne og arbejdslivet.
Man kan sagtens forberede retten i forvejen og have alle grøntsagerne gjort klar i en samlet beholder på køl, så er det lynhurtigt at tilberede aftensmaden.
Prøv også: min one pot pasta med tomat og chorizo >>
Arbejdstid 25 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
One pot pasta med bacon og kylling
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 2 kyllingebryst, skåret i strimler
- 400 g pasta penne
- 75 g bacon, sprødstegt og skåret i mindre stykker
- 2 løg, finthakkede
- 3 fed hvidløg, finthakkede
- 100 g cherrytomater, skåret i både
- 1 squash, groftrevet
- 2 tsk tørret timian
- 1 tsk tørret oregano
- 1 dl piskefløde, måske lidt mindre
- 1 tsk salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 50 g parmesan, friskrevet
- 1 håndfuld frisk basilikum, friske
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kog grøntsagsbouillonen op og kom kyllingekødet i, skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutter.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt rundt.
Læg låget på og lad det koge op. Rør godt rundt igen og læg igen låget overgryden. Lad det simrekoge svagt i 10-12 minutter, eller til pastaen er perfekt kogt.
Server retten med revet parmesan og friske krydderurter.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg kan ikke lide krydderierne i retten, har du forslag til andre krydderier, som jeg kunne bruge ?
Hej Sanne
en håndfuld frisk basilikum, eller 1/2 tsk knust fennikelfrø vil også være lækkert!
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Altså lave bacon og fryse resten råt ned på nær pasta? Skal kyllingen så fryses seperwt? Den skal have mere? Tak!
Ja, jeg ville dog ikke komme kyllingen i samme pose og fryse det ned, men først tilsætte det på dagen enten optøet fra frost eller ferskt
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej.
Hvordan ville retten kunne laves i en ActiFry?
Mvh
Frank
Sådan en har jeg ikke, så har aldrig eksperimenteret med det :)
Du må endelig bare prøve det af
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine