Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/one-pot-pasta-koedboller/ Aftensmad Bålmad, Mad på budget, Nem Hverdagsmad, Pasta

One Pot Pasta med tomatsauce og kødboller

Spaghetti med tomatsauce og kødboller er et evigt hit i mange familier og her byder jeg på en skøn omgang ekstra nem One Pot Pasta med kødboller og tomatsauce.

Jeg har gjort kødbollerne endnu hurtigere at lave, ved at bruge medisterpølse aka færdiglavet krydret fars. Så smart, for det gør kun retten endnu nemmere og lynhurtigt.

Det er simpelthen ikke til at stå for sådan en nem, velsmagende og stjerne lækker hverdagsredning og jeg har i sinde at finde på endnu flere varianter at dele med jer.

Prøv også: opskrift på one pot pasta med chorizo >>

One Pot Pasta med kødboller og tomatsauce
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT15M4
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 350 g medisterpølse
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 håndfuld frisk basilikum, blade
  • 4 stængler frisk timian, bladene herfra
  • 1 spsk soltørrede tomater i olie, finthakkede
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 stængler bladselleri, groftrevet
  • 0,50 squash, groftrevet
  • 125 g frisk mozzarella
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 75 g rucola
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skær skindet af medisterpølsen og form kødbollerne som små frikadeller.

Smør bunden af gryden med olie og kom alle ingredienserne i gryden på én gang.

Lad det koge op og sørg for, at pastaen er dækket med væde. Lad retten simre under låg i cirka 10-15 minutter, til pastaen er perfekt kogt med lidt bid i.

Server med revet parmesan og rucola.