One pot pasta
One pot pasta kan laves på adskillige måder og er ganske simpelt den perfekte hverdagsredning til en stjerneskøn aftensmad, som smager helt og aldeles fantastisk.
Når man i denne tilberedningsmetode kommer alt i en gryde på en og samme tid, så sker der nemlig det magiske at alle ingredienserne tager smag fra hinanden og pastaen, som ellers traditionelt koges for sig selv og først derefter blandes med saucen, bliver helt ekstraordinær lækker og smovset.
Det smager ganske enkelt vildt godt!
Prøv også: ugentligt madplan fra Valdemarsro >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
One Pot Pasta med chorizo
- 400 g spaghetti
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 håndfuld frisk basilikum, bladene herfra
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 20 cherrytomater, skåret i både
- 0,50 squash, groftrevet
- 1 tsk tørret oregano
- 50 g chorizo, finthakket
- 5 dl grøntsagsbouillon
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk chiliflager, kan undlades
- 1 tsk salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 50 g parmesan, friskrevet til servering
- 1 håndfuld frisk basilikum, blade
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Helt enkelt som navnet antyder, så kom alle ingredienserne i en stor gryde på én gang.
Kog retten op, rør godt rundt i gryden og skru ned for varmen.
Lad det simrekoge under låg i 10-12 minutter, til spaghettien er perfekt kogt – al dente med lidt bid i.
Server med revet parmesan og basilikum.
Fantastisk opskrift som jeg har prøvet flere gange – og alle elsker den :-)
Jeg har dog problemer med at spaghettien klumper sammen og jeg skal være over retten hele tiden og forsøge at skille spaghettien ad (håber du forstår hvad jeg mener) – det lykkedes som regel, men der er dog også altid nogle klumper tilbage som er oversete. Har du et bud på hvad jeg kan gøre for at undgå det?
Hej Lotte
Jeg oplever at undgå de klistrer sammen når jeg kommer spaghettien godt ned i væden fra start – og gerne rører ret hurtigt efter det er begyndt at koge, så pastaen fordeles godt i retten, jeg bruger gerne med en madpincet til at røre med.
Kh Ann-Christine
Vil dog lige nævne, at jeg før har lavet din Gryderet med kylling til en stor gruppe – og det var en super succes – alle elskede det.
kh
Lene
Hvor dejligt! Det er jeg glad for at høre :)
Kh Ann-Christine
Hej – jeg har tænkt mig at lave retten til 50 personer, så jeg tænker om du har prøvet at lave retten i ovnen? Hvad er dit bud på det ? :-)
Jeg vil dog bruge penne i stedet for spagetti?
Hej Lene
Det har jeg ikke testet af, så det må være et forsøg værd. Det kan være du skal bruge lidt ekstra væde, da der nok fordamper mere i ovn end ved en gryde med låg
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej. Mega lækker opskrift! ❤️ Men et enkelt spørgsmål. Din udregning med kalorier på retten er helt off i forhold til min udregning. Retten siger 100 gram pasta per person, hvilket jeg går ud fra er ukogt. Det giver 360 kalorier, bare for pastaen? Og i din udregning er det 325 kcal i alt for hele retten?
Hej Mollie
Mange tak – også en stor favorit herhjemme :)
Det er den rå pasta der er beregnet på. Jeg har beregnet 556,74 kcal pr person for opskriften, det står der også når jeg er logget ind både her og i appen.
Jeg kan ikke selv genskabe de 325 kcal som du skriver for retten, hvor ser du det tal?
Du må meget gerne sende en mail til mail@valdemarsro.dk med skærmprint :)
Kh Ann-Christine
Tak for lækker mad ( igen) .
vi brugte 3/4 liter vand og en hel pose pasta i stedet for at have en lille sjat pasta stående bagefter.
Så er der ( til 2 personer ) også nemme rester til i morgen, ved bare at hælde en god sjat vand eller lidt bouillonvand i gryden inden den går på køl, så det kan trække til en måske endnu bedre sovs i morgen)
Mange tak for din fine hilsen og tilbagemelding :)
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Super dejlig og nem ret. Ville dog have ønsket at der stod i opskriften at den skal koges med låg
Dejligt at høre!
– og ja, det var mystisk, for det synes jeg også jeg havde skrevet – men det er uanset med igen nu, at der skal låg på og det er også med på mine andre one pot retter :)
God weekend
Kh Ann-Christine
Vi er total fan af one pot pasta her hjemme!! Den er nu afprøvet på vores sejlbåd, hvor vi holder sommerferie. Det kan VIRKELIG anbefales!! Smart madlavning når man ikke har så meget plads. 😊
Det lyder så hyggeligt! Tak for din søde hilsen og tilbagmelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Hej, det ser virkelig lækker og nemt ud ;-) Men er kalorieindholdet i denne og andre retter med pasta/ris beregnet efter kogt eller ukogt pasta?
Det har jeg lige undersøgt nærmere med Martin og det er vist med ukogt pasta
– men jeg tjekker lige for at være sikker
Kh Ann-Christine
P.S nu har jeg lige fulgt op på den og næringsindholdet er beregnet på den færdigtilberedte ret, så når der bruges fx 100 g ukogt pasta i ingredienslisten til en person, så får man mere pasta på sin tallerken i den færdigtilberedte ret og det det næringsindhold der er angivet er så med den færdigtilberedte ret
Pastaen blev lækker og cremet til vores overraskelse. Retten får et stort 5-tal
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for jeres skønne tilbagemelding på opskriften.
Kh Ann-Christine
Var lidt nervøs for at der var for meget tomat i retten, så det bare kom til at smage af tomat. Men hold da op den her ret smager helt fantastisk! Nemt og lækkert. Tak for den Ann-Christine.
Hvor er det dejligt at høre.
Tusind tak for din fine hilsen og tilbagemelding på opskriften :)
Kh Ann-Christine
Jeg er ikke så god til one pot – synes ikke rigtig jeg kan få pastaen kogt uden at der er for meget væde. Så jeg snyder altid. Og koger min pasta ved siden af.
Denne her opskrift er mega simpel. Jeg dropper de fem dl bouillon. Starter op med at koger frisk pasta i en anden gryde, mens jeg skærer pølse, tomat og løg.
Til sidst vælter jeg pastaen over i gryden med sauce og serverer det. – det har altid været et hit og en af de retter man håber der er rester af.
Det er virkelig en af de letteste favorit
Hvor mange liter er din Le Creuset gryde?
Den er 4,2 liter :)
Kh AC
Hvad er kalorier ca for 100 gram
Med Valdemarsro Premium: https://www.valdemarsro.dk/valdemarsro-premium/ kan du se ernæringsberegning på alle opskrifter :)
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine,
Vi har netop prøvet denne one pot pasta, og den var bare super god. Den er straks kommet på “det skal vi helt sikkert lave igen-listen.” Utrolig nem og fuld af smag. Tak for endnu en god opskrift
Så dejligt! Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften, det er dejligt at høre :)
Kh AC
Jeg elsker så mange af dine retter, men denne her har bare en særlig plads i mit hjerte! Så nemt og lækkert :)
Har blot et enkelt spørgsmål – hvis man forbereder alle ingredienserne og kommer dem i fryseren, skal det så have tid til at tø op, eller kan man komme det direkte i gryden med vand?
Hej Monique
Hvor er det dejligt at høre du har glæde af og synes godt om mine opskrifter – det er jeg glad for!
Når jeg har lavet one pot pasta, så har jeg blot ladet det tø en 30 minutters tid på køkkenbordet i gryden og derefter hældt vand på og kogt op.
Mange tak for din søde hilsen.
Kh Ann-Christine
Min søn har ønsket retten til sin 16 års fødselsdag i morgen :) men vi bliver 14 personer, så jeg er lidt usikker på, om det er til at have med at gøre til så mange….. vil jeg blot kunne gange retten op med 3 og bruge en stor gryde?
Vh. Camilla
Hej Camilla,
Det kan du sagtens gøre, så skal du blot røre den jævnligt undervejs mens den koger op.
God fornøjelse og tillykke med fødselaren :)
Kh AC
Retten smager dejligt!….men…jeg synes det er meget lidt væde i forhold til pastaen. Kæmpede lidt med at få kogt al pastaen al dente på samme tid. Jeg måtte give retten meget længere da jeg efter 15 fandt spagetti som stadig var ukogt.
Kan man lave den med frisk pasta?
Nej, men du kan evt koge saucen uden pasta og blot tilføje den til allersidst.
Kh AC
Jeg faldt over denne opskrift. Tak for en lækker og simpel opskrift både barn og mand kunne lide den
Så skønt at høre!
Tusind tak for din søde hilsen og fine tilbagemelding på opskriften :)
Kh Ann-Christine
Har lige lavet One pot pasta, der var til to dage. De smagte helt fantastisk og var den hurtigste ret jeg nogen sinde har lavet.
Fidusen med medisterpølsen var super.
Tak for dejlig opskrift
Vh Birthe
Så skønt at høre!
Tusind tak for din søde hilsen og fine tilbagemelding på opskriften :)
Kh Ann-Christine
Jeg er begyndt at eksperimentere med at lave hjemmelavet pasta og det skal ikke koges så længe. Tror du jeg ville kunne bruge det i denne ret? Skal pastaen i så fald senere i og skal der måske også mindre væske i? Har du nogle ideer?
Hej Ditte
jeg oplever ikke one pot pasta fungere så godt til frisk pasta.
Men du kan jo fint koge en sauce ala opskriften her og prøve at tilsætte pastaen til allersidst
Kh AC
Hvilket mærke bouillon bruger du..?
Herbamare er min favorit
Kh AC
Det er en ualmindelig god ret, som vi vender tilbage til igen og igen. Der kan sagtens tilføjes flere grøntsager, idag rød peber. Det smager bare SÅ godt. Jeg er bare i tvivl om man kan fryse resten, det kan man nok ikke vel ??
TAK for den bedste side med opskrifter, som jeg følger både her og på app.
Mange hilsner Dorte.
Hej Dorte,
Tusind tak for din søde hilsen, hvor er det dejligt at høre og sødt af dig at skrive!
Jeg tror det bliver kedeligt og pastaen lidt udkogt af at blive frosset. Men det kan sagtens fryses før det tilberedes, det jeg har testet dog uden at tilsætte vand til grøntsagsboullion, det har jeg først gjort ved tilberedningen.
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Det er sjovt man ikke har tænkt på det før. Det minder mig om paella, men jeg har set danske opskrifter på retten hvor folk koger risene først og så går ideen jo lidt af det…. men faktisk har Spanien også en ret hvor små pasta er kogt a la one pot nede i panden, præcis som i en paella.
Kan man gøre alle ingrediserne klar og så fryse det hele ned i en pose? Min veninde er lige blevet mor, og jeg tænker, at det var en oplagt “pose” at give hende, så hun lynhurtigt kan lave mad.
Ja, det kan du sagtens og det er en super skøn ide.
Blot kom den tørre boullion i, så der blot skal tilsættes vand til gryden.
Kh AC
Hej Ann-Christine, tror du godt man kan skalere ned og lave til 1-2 personer, eller kræver det en vis volumen at lave en lækker one pot pasta? (Jeg har fået din kogebog af min søster, og er nu ved at planlægge resten af årets måltider ;-D)
Hej Ditte,
Den kan sagtens skaleres ned til halv mængde, men så synes jeg de bliver bedst med pastaskruer eller penne.
Hvor dejligt med bogen, jeg håber du bliver glad for den :)
Kh AC
Kan man erstatte pasta med grønstagspasta evt squash?
Det duer ikke til en ret som denne. Men du kan evt tage pastaen fra, koge resten til en sauce og servere til din grøntsagsspasta
Kh AC
Hej Ann-Christine,
Tak for en dejlig opskrift :-)
Har du et trick til at få skindet af chorizoen, jeg synes at det er meget svært at få af ?
Tak, Henrik
Hej Henrik
Jeg skærer et snit på langs og synes det går okay nemt at få det af på de fleste chorizoer, men det kan være drilsk og hvis der sidder en smule eller hvis det er meget tyndt skind, så kan det fint blive siddende.
Kh AC
Hej Valdemarsro
Jeg har prøvet at lave denne One Pot pastaret to gange, men begge gange er retten (dvs. pastaerne) simpelthen brændt på i bunden af gryden.. ka det have noget at gøre med den gryde du bruger? Jeg har været nødt til at tilføje dobbelt så meget vand i retten og skrue helt ned på 3.
Har du et forslag til, hvad jeg gør galt?
Mvh. Anna
Hej Anna
Sandsynligvis er det blot for høj temperatur der får den til at brænde på. Kan også være gryden, men prøv evt bare at smøre den, røre et par gange undervejs og sørg for at den ikke koger for meget
Kh AC
Sikke en dejlig ret! Jeg lavede den til hele min familie i dag med kæmpe succes. Jeg tilføjede peberfrugt, mere tomatsauce og mere chorizo, og jeg glæder mig til at prøve andre varianter:)
Hvor er det dejligt at høre! ♡
Mange tak for din søde hilsen
Kh AC
Den her er virkelig blevet en klassiker hjemme hos os – hurtig, nem og perfekt på en travl hverdagsaften til både voksne og børn :-) Tak <3
Så skønt at høre :)
Denne ret fortjener en kommentar. Jeg laver den igen og igen og den ryger bare ned hos min mand og datter. Fantastisk one pot!
Kh.
Så skønt at høre! :)
Vi prøvede din ret i dag og den er rigtigt god, lige til og simpel, selv vores dreng på snart 11 mdr har spist med stor velbehag :)
Hej Kathrine,
Hvor er det skønt at høre! Tak for din søde hilsen.
Rigtig skøn sommer til jer :)
Kh AC
Jeg ved ikke om det er skrevet tidligere… men jeg har frosset den med succes. Frøs alle ingredienser sammen undtagen boullion og pasta (mest fordi der ikke var plads i beholderen). Da jeg skulle bruge retten tøede jeg den op, tilsatte boullion og pasta og kogte i 15 minutter. Det virkede upåklageligt.
Man må være snarrådig med en nyfødt og én på fire år ?
Så godt at høre! Man kan også fint fryse pastaen med til alle onepotpastaretterne, hvilket er selvfølgelig er nemmest hvis det er skruer, rør eller lign – jeg har selv gjort det da vi tog billedet til min kommende kogebog. Og det fungerede upåklageligt og er så nemt.
Tillykke med den lille ny i familien ♡
Kh AC
Hej Ann-Christine,
Det ser super lækkert og nemt ud! Min familie og jeg er vegetarer, og jeg tænkte på, om man kunne udelade chorizoen, uden at det ødelægger opskriften?
Tusind tak for en skøn blog!
Hej Astrid,
Det kan du fint gøre! Jeg vil anbefale i stedet at komme en tsk røget paprika i gryden, for så får du stadig en god tilpas krydret smag :)
God fornøjelse
Kh AC
Jeg lavede retten til aftensmad, og hele familien var vilde med retten! Super, super lækkert! Jeg tilføjede paprikaen – lækker smag. Desuden puttede jeg champignoner i stedet for chorizo, og det blev jo rigtig lækkert!
Jeg er kun tretten, men det var super nemt og overkommeligt at lave!
Tusind tak for en dejlig opskrift!
Hvor er det dejligt at høre – og hvor er du sej!!
Tak for din fine tilbagemelding
Kh AC
Skal det være spaghetti, eller kan man også bruge andre pastatyper?
Det kan sagtens være andre pastatyper :)
Hej Ann-Christine. Jeg elsker denne opskrift, men synes du fortjener al cadeau for denne.
Hej Emma,
Tusind tak – Det er så dejligt at høre :)
Kh Ann-Christine
Nøj hvor var det lækkert… selv min yngste på 7 som normalt ikke er til mad som er rodet sammen spiste 3 portioner
det skal prøves igen.
Hvor er det skønt at høre :) Det er jo virkelig dejligt når børnene prøver nye retter og er vilde med dem ♡
Kh AC
Wow – det er smart! Vi er ved at lave nyt køkken og har derfor lavet midlertidigt køkken i vores bryggers. Med EN kogeplade og ovn (heldigvis). Den ret er jo perfekt til en kogeplade og giver minimum opvask. Den skal klart prøves!
Det er jo oplagt at prøve den af, når man som I står lige midt i køkkenrenovering og midlertidigt har en kogeplade.
Rigtig god fornøjelse med den :)
Kh AC
Er retten stærk?
Vores datter er udfordret ift. Stærkt mad Vh Mia.
Hvis chiliflagerne er stærke, så kan den godt være lidt stærk – så undlad evt dem :)
Kh AC
Ha ha.. ja det fandt vi så ud af..
Åh, jeg håber det gik ;)
Nøj den var god.
Kæmpe succes ?☺️ Tak for den
SÅ dejligt at høre :)
Hvor stor er din gryde – i liter?
Den er 4,2 liter
Vi er her i huset stor fan af denne ret – og ligeledes af chorizoen fra Aalbæk. Jeg er dog altid i tvivl om hvorvidt “pølseskindet” skal pilles af. Plejer at gøre det, men det er ret besværligt. Hvad gør du?
Hej Karin,
Skønt at høre :)
– jeg piller også skindet af og synes det går okay nemt når jeg gør det inden jeg skære stykker ud, med et snit langs skindet på begge sider, og så hive pølseskindet af.
Kh AC
Kan man bruge tørret basilikum i stedet for frisk? :-)
Sagtens :)
Jeg har prøvet opskriften, og retten blev rigtig lækker. Dog endte ca. 1/3 af pastaen med at klumpe og klistre sammen, selvom jeg synes, at jeg havde rørt rundt, inden låget kom på.
Jeg brugte pasta lavet af fuldkornsrismel; kan det mon være forklaringen, eller kan der have været noget andet i vejen?
Jeg har ikke prøvet med pasta lavet på rismel, så det skal jeg ikke kunne sige … :)
Hej! Hvor ser den opskrift bare lækker ud og god til sommervarmen med alle de friske ingredienser! Tror du mon man kan erstatte med fuldkorns spaghetti eller er det for stift til at optage væsken?
Det kan du sagtens – blot justere kogetiden, så den passer til :)
Kan den revne squash udelades uden de store problemer?
ja, det kan det sagtens. Squash gør saucen mere cremet, fyldig og samler den, men det smager også dejligt uden.
Kh AC
Ungerne spiste det, uden vrøvl… !!!
Gemalen synes det er en gemmeopskrift= lave igen?
Det er jo perfekt ♡
Jeg ved ikke hvorfor jeg altid har tænkt at man skulle koge pasta ved siden af ens ret og kun i vand og først blande pastaen i retten senere. Men er det ligeså godt bare at koge pastaen sammen med retten?
Det er langt fra alle pastaretter hvor det kan lade sig gøre – men jeg synes da helt sikkert du må prøve denne af og se om du ikke er enig i at det smager virkelig lækkert ♡
Hej,
jeg har smagt din one pot pasta hos en veninde forleden og denne ret var superlækkert.
Nu vil jeg gerne selv prøve at lave den, når vi får gæster.
Så jeg tænker jeg vil lave dobbelt portion af din opskrift.
Er der noget jeg skal være opmærksom på? Har du prøvet at lave en stor mængde af denne ret?
I øvrigt en meget fin inspirerende blog.
Jeg har lavet den lækre rejesalat med avocadoer etc. Superlækkert.:-)
Mvh,
Tanja
Du kan fint lave dobbeltportion, blot vær opmærksom på at røre godt i gryden så snart det koger og derefter skal det blot simre.
Tak for din søde hilsen ♡ Det er dejligt at høre :)
Kh AC
Hold da kæft… Tak for en vaskeægte eye-opener!
Hvor er resultatet bare overdrevet velsmagende, aromatisk og lækkert!
I stedet for hønsefond, brugte jeg en hønse-terning sammen med de 5 dl vand. Plain and simple.
Absolut ikke sidste gang den her ret trylles frem. Tværtimod. Det dufter allerede af en signatur-sommerhusret!
Thumbs up!
/Henrik
Hvor dejligt!
Det er jo virkelig motiverende og dejligt med så skønne tilbagemeldinger på mine opskrifter – så tusind tak :)
Vi synes også den er et kæmpe sommerhus- og hverdagshit og jeg kan varmt anbefale også at tage et kig på de andre one pot opskrifter jeg har lavet – du kan finde dem her, under pasta opskrifter
Dejlig dag til dig.
Kh Ann-Christine
Hej,
Vi har forsøgt os med denne ret i aften – virkeligt lækker.
Vi har nogle spørgsmål:
1: hvordan undgår man, det brænder på, hvis man bare skal lade det stå under låg i alle 10-12 min. uden at røre i det? Kan det være en fordel at bruge støbejernsgryde?
2: Gør set nogen forskel, hvilken pastatype man bruger? Og kan man bruge frisk pasta?
3: Vi synes, din ser ud til at have mere væske tilbage, når den er færdig, end vores havde. Har du nogle bud på, hvordan det kan være?
God påske.
Hilsen Camilla og Mikael
Dejligt at høre!
Det skal gerne røres rundt, så snart det koger og derefter stå. Skrue ned for varmen, så det blot koger sagte under låg, så oplever jeg ikke det brænder på – men det kan variere fra gryde til gryde. Støbejernsgryde er ikke et must!
Frisk pasta duer ikke, da det ikke skal koge så længe – alternativt skal saucen koges 10 min før pastaen tilsættes. Og ellers så ja, der er stor forskel på pastaer og hvilken der bruges, jeg bruger her spaghetti – men forsøg jer endelig frem :)
God påske
Kh AC
Fungerer også super med squash i tern i stedet for revet. ( når det går så stærkt st man ikke læser hele opskriften)
Tak for at dele tippet :)
Måske et dumt spørgsmål. Men hvordan er rettens mængde ift. 4 personer. Er det sådan, at alle fire bliver mæt / der er lidt ekstra. Eller er det blot 4 standard portioner?
Jeg står og skal lave mad til en gruppe på 7 :-)
Stort set alle mine opskrifter er lavet til en familie på fire, inkl denne. Dvs 2 børn og to voksne – hvis man fx er fire voksne, så skal der måske en smule tilbehør som salat, brød eller lign til, før det rækker helt.
Så når du skal lave til 7 personer vil jeg blot anbefale at gange opskriften med to – så er du sikker på at der er nok :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge ? hvor har du den fine gryde fra?
Den er fra Le Creuset
Jeg kan anbefale at starte med at sprødriste chorizoen, og så lade den dryppe af på køkkenrulle imens retten i øvrigt laves efter opskriften. Det er så lækkert med den sprøde chorizo ovenpå pastaen :)
Tak for skøn mad-inspiration – lavede one-pot-pasta første gang idag. Og det er virkelig lækkert, og ultra nemt.
Ha en skøn aften, kh. Sandra
Så dejligt at høre ♡ Tak for din fine hilsen
Kh AC
Hej.
Lyder som en ret der er lige noget for os :-) Travl hverdag og alligevel mulighed for lækkert mad. Den skal helt sikkert prøves:-)
Gryden du bruger ser ud som om det er en fantastisk lækker gryde, god i størrelsen, og rigtig anvendelig til mange ting. Kan se det er Le Creuset (altid garanti for god kvalitet ;-)), men hvad er størrelsen på den? Højde og diameter?
Tak for en virkelig god og brugbar blog??
Det er virkelig også en skøn skøn ret ♡
Min LeCreuset er den runde på 4,2 liter – jeg tror den er 24 cm i diamenter.
Tak for din søde hilsen
Kh AC
Ja – når jeg nu leder blandt Le Creuset gryder, er det nok også nødvendigt at vide hvilken type gryde det er og hvor mange liter. Der er jo mange at vælge imellem, og jeg vil jo gerne finde den rigtige:-)
Jeg spurgte på et tidspunkt efter one pot ris, fordi jeg ikke er så god til pasta. Men så prøvede jeg alligevel denne en dag, hvor det skulle gå hurtigt. Det er den første pastaret – bortset fra lasagne – som jeg virkelig er vild med ? Bla fordi den er så nem. Kæmpehit på madplanen, som den ofte vil optræde på. Tusind tak for en skøn skøn nem opskrift. Og for pastainspiration. Squash er eminent til at gøre retten cremet og lækker.
Hvor er det skønt at du prøvede den af og at det blev en succes, ikke mindst :)
Jeg kan ikke huske om jeg skrev tippet med Fried Rice opskriften til dig – den er virkelig lækker :)
Kh AC
Jeg er kæmpe fan – smager jo himmelsk.
Så dejligt at høre :)
hej
jeg skal lave denne skønne ret til aften og vil høre dig, hvilken salat passer til?
Igen på forhånd tak.
Glædelig jul
Hilsen fra Anette
En dejlig salat er altid et hit – selv spiser jeg også gerne grønkålssalat til stort set alt i øjeblikket ;)
Super lækker og nem ret :-)
Dejligt at høre, Louise :)
Måske lidt specielt spørgsmål… men er det er 20 cm eller 24 cm le creuset gryde? ?
Min er 4,2 Liter :) Ved ikke lige hvor mange cm i omkreds … :)
Wow!
Endnu en lækker One Pot Pasta! Tak!
Det er nu nummer 2 vi prøver og den er også super lækker! En skøn ret til om onsdagen, hvor den står på Ninja-træning for Sander og tiden derfor er knap.
Hvor godt! Det er dejligt at høre, Marco :)
Det her er lækkert. Kan man mon putte spaghetti/dåse-tomater/løg/hvidløg/cherrytomater og kyllinge inderlår i sammen med 5 dl bouillon? Eller bør kylling være kogt for sig?
Kyllingen bør tilberedes inden :) Man kan enten kogekylling i grøntsagsboullion og så bruge den boullion til one pot pasta efterfølgende :)
Tak, for en virkelig god madoplevelse! Det er første gang jeg vover mig ud i en one pot pasta. Jeg troede ikke at noget så nemt kunne blive så lækkert :)
Jeg tilføjede endda nogle champignons og ekstra chorizopølse for at få brugt resterne. Det kunne sagtens fungere med en ekstra sjat vand.
Hvor er det skønt at høre :) – det er jo nemlig helt overraskende lækkert. Du må endelig prøve nogle af de andre af jeg har lavet også :)
God weekend
Kh AC
Det er en virkelig velsmagende ret:-)
Det er jeg glad for du synes :)
hvad kan man bruge i stedet for chorizo, til at få en fyldig smag, spiser ikke kød.
Røget paprika er et godt alternativ til den krydrede smag :)
Måske en anden har spurgt, men orker ikke lige (Sorry) at læse alle 114 kommentarer. Hvis man ikke er super pjattet med chorizo, hvad vil du så anbefale at bytte det ud med? Eller kan du anbefale en god chorizo, der kan købes i de fleste supermarkeder?
Tak for en dejlig blog og elsker at få en mail fra dig om lørdagen til skøn inspiration til ugens retter.
Du kan fint undlade det eller bytte chorizo med bacon.
Min egen favorit chorizo er en økologisk variant fra Aalbæk, som kan købes i de fleste supermarkeder (den er rigtig lækker).
Tak for din søde hilsen, det er så dejligt at høre ♡
Kh AC
Må jeg spørge hvor dine fine små træ-skåle er fra? :)
Jeg tror de er fra housedoktor, men de er et par år gamle, så ved ikke om de stadig har dem :)
Mega lækkert – velsmagende og nemt. We like a lot?.
Er stor fan af din blog og henter tit inspiration her – så tak for det.
Tusind tak! Det er jeg rigtig glad for at høre ♡
Findes der et alternativ til pastaen? Vil man eksempelvis kunne bruge soya bønne pasta istedet tror du?
Det er ikke testet, men prøv endelig og justere blot kogetiden til efter behov
Hej, tak for dejlig opskrift. Har prøvet den 2 gange nu og 5dl vand har været for lidt begge gange. Jeg har måtte hælde mere vand på (250ml+) – gør jeg noget forkert?
Bonusspørgsmål – har du andre versioner af den? Altså med andre ingredienser?
Tak!
Hej Therese,
Det er svært at sige om der gøres noget forkert … har du evt set videoen hvor jeg laver den, og viser retten efter den er færdig. Mængden passer perfekt her, men hvis du er glad for opskriften med mere vand, så er det jo endelig bare det du gør :)
Jeg har denne opskrift på one pot pasta med champignon også – og så finder jeg sikkert på flere i løbet af efteråret ;)
Kh AC
Hej Ann-Christine,
Jeg håber, du ser denne besked.
Men skal det koge i de ti minutters tid, det står med låg på? Eller skal der skrues ned, så det småkoger? Eller endnu længere ned, så det bare simrer?
Glæder mig til at prøve det i aften!!!
Hej Julie,
Det står i opskriften ;)
Jeg lader det koge op og skruer derefter ned til det blot simrer.
Håber det blev godt :)
Kh AC
Den ser lækker ud varianenten med chorizo og må straks tilføjes madplanen for næste uge.
Jeg plejer selv at lave min variant med kylling, hvidløg, champignon og spinat.
Ungerne elsker den
Rigtig god fornøjelse med den :) Det er så dejligt nemt og lækkert med one pot retter ♡
Lækker lækker opskrift, AC! Men hvordan undgår du, at det brænder på? Jeg har fulgt din opskrift et par gange, men det er brændt på alle gangene..
Hvor er det dejligt at høre.
– jeg har ikke selv oplevet at det brænder på, men måske har det kogt for meget – det skal blot simre efter det er kogt op og du kan evt lige røre det rundt en gang, når det er kogt op og du skruer temperaturen ned til simre-varme.
Kh AC
Tak for en lækker opskrift.
Har du prøvet at gange op med 4?? Vil koge tiden være den samme?
Jeg har ikke prøvet det, men tror at hvis du bringer retten i kog og derefter rører godt rundt – skruer ned for varmen til den simrer og sætter låg på, så vil kogetiden derefter være den samme og nogenlunde svarende til den pasta du bruger.
Kh AC
Hvis man vil have flere grøntsager i, har du så en idé til hvilke, der vil fungere? :-)
Mvh
Jeg vil nok mest af alt vælge at supplere op med endnu flere af de samme grøntsager, hvilket den fint kan klare. Det har jeg selv gjort nogle gange – 2-3 x mere squash, flere tomater og måske aubergine, som også er god til at tage smag fra det hele.
Du kan også komme gulerødder i, men så vil den ændre smag en del. Ikke at det er dårligt, nødvendigvis dog ;)
Kh AC
I dag lavede vi denne lækkere ret.
Vi måtte dog bruge mere væske end oplyst
Ca 1.-2 dl og det var helt alm. pasta
?
Jeg tror det fint kan variere en hel del med væsken, da der kan være en del variation i hvor meget væske fx squash afgiver :) Her har det fint passet med den angivne mængde hver gang vi selv laver den :)
Hejsa – hvordan er sådan en one pot dagen derpå.
Vi er en lille familie, så sådan en portion vil række til 2 dage (hvilket også er herligt) men mister den så meget kvalitet at det er bedre at lave en halv portion hver dag?
Den er allerbedst frisklavet, men vi har også haft rester og synes den er skøn til frokost eller restemad dagen efter :)
Superlækker og nem ret? Men skal der virkelig fuld blus på? Alle de gode ting er brændt fast i gryden??
Nej endelig ikke – det skal simre, som der står i opskriften :)
Jeg skruer ned så snart det er kommet i kog.
Jeg ved godt man ikke må bruge bandeord når man skriver på en offentlig side, men hold da BIIIB hvor smagte den her ret godt.
Og hvor er jeg glad for at min hustru viste mig din side, tror også mine kollegaer bliver glade for at jeg har fundet den, for der er da et par opskrifter der ser mere end almindeligt lækre ud…
Mange tak herfra…
KH Steffen
Hvor er det skønt at høre! Tusind tak for din fine hilsen og tilbagemelding :)
Kh AC
Alletiders ret … mine unger var ellevilde med smagen, og ikke mindst retten. Og så var det nemt og hurtigt :-)
Skønt at høre! Tusind tak for tilbagemeldingen :)
Undskyld ;) men glemte noget. og måske proppe en smule mindre pasta i. 100 g tør pasta pr person er for meget pr person efter mit hoved. Har du lavet retten med mindre pasta?
Jeg har lavet den som jeg synes den bliver allerbedst ;)
Men du kan helt sikkert fint komme mindre pasta i.
Mht oksekød, så kan du fint komme brunet oksekød i, men så ville jeg nok supplere en hel del ekstra krydderier i, da den lækre chorizo krydre retten på den lækreste måde
Tak for svaret ?
Har du prøvet at erstatte pølsen med oksekød? Tænker for at få mere protein i retten?
Vi lavede One Pot Pasta for første gang i søndags – og sikke en succes! Tak Ann-Christine!
Fantastisk! Hvor er det dejligt at høre ♡
Hej,
Jeg synes din opskrift one pot pasta ser utrolig lækker ud, men jeg kan desværre ikke tåle gluten. Tænker du, at det vil være muligt at bruge risnudler, hvis man venter med at komme det tilsidst, da de kun skal have 4 min.????
Jeg er ej heller god til gluten omend jeg dog ikke er decideret allergiker, men rema har gode glutenfrie pastapende (på ris) og de bliver gode, når man tilbereder efter one-pot princippet
Jeg har ikke prøvet det af – men det er da bestemt forsøget værd :)
Rigtig god fornøjelse
Kh AC
Hej Valdemarsro.
Til aften prøvede vi din One Pot Pasta, og jeg må sige, at den vakte stor begrejstring herhjemme. Især min forlovede var ellevild med smagen.
Tusind tak for din meget inspirerende blog, og alle dine lækre og ikke mindst nemme retter.
Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for den søde tilbagemelding på opskriften – den er virkelig også et kæmpe hit herhjemme hos os :)
Dejlig dag til dig og tak for de søde ord om min blog og opskrifter
Kh AC
Hurra. Jeg har længe savnet en lækker og hurtig pastaret og denne var perfekt. Jeg brugte revne gulerødder i stedet for squash som jeg ikke er gode venner med og det var fint. Ser frem til flere one pot’er ;)
Dejligt at høre :) Tak for den søde tilbagemelding på opskriften
Meget nemt og virkelig lækkert – tre børn som skovlede ind ? Vender helt sikkert tilbage efter flere opskrifter ??
Så skønt at høre! Tak for den dejlige tilbagemelding på opskriften
Kh AC
Mums, det var lækkert! Brugte dog noget mere chorizo og det gjorde dog ikke retten ringere!
Børnene var også vilde med det og så nemt! Er helt vild med mange af dine opskrifter, der bliver kigget meget efter inspiration til dagligdagen!
Hvor er det bare dejligt at høre ♡
Det smagte så godt! Men det brændte til gengæld virkelig meget på i bunden :////, så nu må vores stakkels gryde stå i blød.
Måske skal den kun stå på 10 og ikke på 12?
Jeg har ikke selv prøvet at det brænder på når jeg laver det.
Det skal ikke bulderkoge, men blot simrekoge – lyder som om din skal stå på 8, 9 eller 10, når der er låg på
Kh AC
Hej :)
Skal det være en støbejernsgryde eller kan retten laves i almindelig gryde?
Vh Michelle.
Den kan sagtens laves i en almindelig gryde også :)
Ville bare tilføje at denne ret næsten er blevet et ugentligt indslag hjemme hos os?
Ej, hvor dejligt! Det er jeg glad for at høre :)
Er det et must at pastaen skal koges sammen med de andre ting? Hvis man gerne vil have til 2 dage, tænker jeg det er bedst at dele det op, så man ikke skal stå og fiske alt pasta op for at gemme eventuelle rester af sovsen
Det er ihvertfald dét som gør retten til noget ekstra særligt, da pastaen tager smag fra saucen. Men du kan sagtens lade dig inspirere af opskriften og lave det som en lækker pasta med tomatsauce i stedet :)
Så er den ret prøvet og vi er fans herhjemme. Den eneste ændring jeg lavede var at erstatte squashen (fordi de ikke have det butikken) med noget gulreodssalat jeg havde til at stå i køleskabet. Så one pot pasta blev også til stop Madspild….win win. :-)
Hvor godt! Det lyder dejligt ♡
Hej. Tak for en skøn blog som jeg bruger ofte :-) Vi har ikke længere hvid pasta i huset. Ville det være ok at koge lidt længere og så bruge fuldkornsspaghetti?
Mvh Louise
Ja, det kan du sagtens. Kogetiden justeres bare efter varianten og måske skal du bruge 1 – 1 1/2 dl ekstra vand/boullion.
God fornøjelse med den og tak for den søde hilsen
Kh AC
Det er jo en helt sindssygt lækker ret! tusind tak :)
SÅ dejligt at høre du også synes det :)
Kæresten og jeg har lige lavet One post pasta og det smagte super godt :) helt sikkert noget vi kommer til at lave mange gange da det er den nemmeste ret
Hvor er det dejligt at høre! Tak for din søde hilsen
Kh AC
Jeg prøvede denne opskrift i torsdag – jeg er fan! Nemt og virkelig godt! Jeg havde lige en rest bacon, som jeg tilføjede, og det gjorde bestemt intet :)
Jeg er jævnelig bruger af dine opskrifter, da jeg synes det altid er et stort hit! Jeg er også gået hen og blevet glad for dine mad videoer. Jeg har dog et spørgsmål, når du lavet brød på dine videoer bruger du ikke rørmaskine, er det fordi den larmer for meget, eller bager du helst uden? Jeg bager nemlig helst selv på rørmaskine, da jeg synes det er lettest og bedste måde at få æltet dejen godt igennem :)
Jeg ønsker mig en video med dine ostebrød ?
Tak for en dejlig blog, og god weekend?
Hej Stine,
Tusind tak for din søde hilsen – og fine spørgsmål mht røremaskinen! :)
I videoerne kan jeg godt lide at gøre det så enkelt som muligt, så hvis man kan ælte i hånden, så gør jeg det oftest på videoerne, for at vise at man kan fint få glæde af opskriften uden en røremaskine – men derfor kan alle brød opskrifterne nu fint æltes i maskinen også.
Når jeg ikke laver film, så er det cirka 50/50 hvad jeg gør – for jeg kan faktisk meget godt lide at ælte dejen med hænderne også. Men man skal endelig blot gøre hvad man synes er lettest og fungere godt.
Ostebrødene har jeg også på min liste – en SKØN “undskyldning” for at bage dem igen snart ;)
Dejlig aften til dig
Kh AC
Tak for en supernem opskrift, der smager fantastisk!
Jeg brugte dog fuldkornsspaghetti og det var nok en fejl, for retten skulle desværre koge i hele 20 minutter før spaghettien var spiselig. Normalt er kogetiden kun 8 minutter på den spaghetti, så jeg forstår det ikke helt… Men til sidst fik vi da mad og det smagte rigtig dejligt!
Dejligt at høre – og lidt mystisk med pastaen, faktisk …
Måske der skal en smule mere vand i når det er fuldkorn, men ellers har jeg ikke selv oplevet et behov for længere kogetid.
Uanset, så er det skønt at høre at det var lækkert :)
Hej. Kan man bruge kylling? Hvis ja hvordan… fed blog i øvrigt, har lavet mange af dine lækre retter.
Ja, det kan du sagtens. Skær det i små tern og brun det hurtigt af i gryden i lidt olie, inden du kommer resten af ingredienserne i.
Tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre
Kh AC
Jeg har lavet denne ret to gange siden den kom på bloggen. Den er bare så nem og lækker. Min kæreste (som er uddannet kok) synes at sovsen smager som havde den stået og simret i flere timer :-) Tak for den.
Hvor er det dejligt at høre
– jeg er også selv dybt imponeret over dybden i smagen – den smager jo nemlig helt langtidssimret.
Tak for den søde hilsen
Kh AC
Jeg skal prøve at lave denne i aften. Har været i Fakta, Netto og Meny. Men ingen havde Chorizo pølse. Så har købt det i skiver nu. Øv… hvor får jeg mon det som pølse?
Jeg køber det i SuperBrugsen – men har også set denne jeg bruger, som er fra Aalbæk i Netto.
Man kan også købe den i Kvickly
Må man spørge hvilken chorizo pølse du plejer at anvende? Synes nemlig vi har lidt besvær med at finde en rigtig god en :)
Vi køber altid den fra Aalbæk – den økologiske chorizo med jalapeno. Den er lidt spicy, men smager skønt på hjemmelavede pizza, i sandwich og i denne one pot pasta :)
Spiser ingen pasta selv, men denne skulle bare prøves. Hold op hvor smagt det godt, og det tog intet tid at lave. Tusind tak for din blog. Man finder altid en god inspiration til madlavning. :-)
Hvor er det skønt at høre! :)
Tak for din søde hilsen
Kh AC
Hold nu op, hvor var det lækkert! Og så nemt, det er næsten for godt til at være sandt?
Ja, det er virkelig næsten for godt til at være sandt ;) At det både kan være så nemt og blive så lækkert!
Helt fantastisk ret! Også til en studerende, tusind tak!
Hvad ville et godt vegetar-alternativ til chorizoen være? :)
Du kan fint bare undlade chorizo. Jeg kommer det primært i pga den lidt krydrede smag – men det er også dejligt uden.
Evt kan du supplere op med lidt røget paprika, ellers bare lav retten uden chorizo :)
Hej
Vi har nu prøvet en del af dine retter, og har stadig ikke fundet noget som ikke smagte godt. Alle de retter vi har prøvet , incl denne lækre pasta ret, har smagt helt fantastisk. Vi laver madplan hver weekend, og der går ikke en uge uden, at flere af dine retter er på menuen.
Så tusinde tak for dejlig mad og inspiration til noget nyt og lækkert.
Glæder os fortsat til, at følge med på din side.
Kærlig hilsen
Malene
Hvor er det dejligt at høre! Synes det er så hyggeligt at mine retter er med på jeres madplan :)
Tusind tak for din søde hilsen, det varmer
Rigtig god weekend til jer
Kh AC
Genialt! Ultranemt, og hele familien elskede det – også to små børn, der normalt hverken gider sovs eller tilberedte grøntsager….
Hvis du finder på flere one pot-opskrifter, er jeg meget interesseret….
kh Trine
Jeg er fluks gået i testmode ;) – så der kommer helt sikkert flere skønne af slagsen
Så dejligt at de hitter hjemme hos jer. Mine børn er også absolut bedst til pastasauce, når det bliver serveret hvor det er vendt i pastaen – så spiser de det hellere end gerne!
Rigtig god weekend
Kh AC
Hej Ann-Christine. Det lyder virkelig som en lækker og nem opskrift.. Tror du man kan bruge andet pasta end spaghetti? Jeg har en mand der ikke er så glad for de lange, bøvlede spaghettier. Haha ;-)
Tak for alle dine lækre opskrifter.. er næsten dagligt inde og tjekke om der er kommet noget nyt! I gør virkelig et godt stykke arbejde!
Ja, du kan sagtens bruge lige den pasta du foretrækker – bare afstem tilberedningstiden efter pastaen.
Frisk pasta og lignende med meget kort kogetid vil dog ikke være et hit, da det skal koges i for kort tid til denne opskrift :)
Tusind tak for din søde hilsen, det er vi godt nok glade for at du synes – og læser med ♡
Rigtig god weekend
Kh AC
Hold nu da op hvor er den skøøøøøøøn- og naturligvis super super nem at gå til som det også fremgår så fint????????. Jeg blev lige usikker på med eller uden låg?? Jeg startede uden, men syntes den så for tør ud, så puttede 1 dl vand mere i og låg halvt på. Den blev uuuuuuunderdkøn- og nu ligger jeg udsplattet for er ikke så vant til SÅ meget stivelse. Men mums mums- og puttede forresten en hel squatz i- det kan den sagtens bære.
Bøjer mig i støvet- skøn opskrift- tusind tak.
Og PS så har jeg en lille kommentar til dine video- sagt i den allerbedste mening- jrg knuuus elsker alt ved denne blog, også at alt det gode- nærmest perfekte bliver fremstillet så fint, og så ved vi alle at der også er mere i livet end det. Jeg håber sån at du holder det i videoerne også- at det er ok ( nærmest rart- genkendeligt) at der er lidt upser i sproget, og blusen blir lidt beskidt- at der ikke altid er underskønne blomster i baggrunden etc. Blot et lille input af mine tanker ????- med tak for vidunderlig blog
Hej Henriette,
Den skal tilberedes med låg, så væsken ikke fordamper :)
Dejligt at høre at du synes godt om den!
Tak for din søde hilsen om min blog og videoer ♡
Kh AC
Det ser super lækkert og ikke mindst nemt og hurtigt ud. Jeg vil glæde mig til flere af den slags opskrifter :-). Hvor køber du chorizoen henne?
Kan man bruge tørt basilikum, hvis man ikke har noget friskt? Og hvor meget?
Ja, sagtens :)
Kh AC
Det skal jeg gerne finde på nogle flere af.
Jeg køber den økologiske chorizo fra Aalbæk, den er rigtig god.
Bruger du frisk eller tørret chorizo..
Jeg har måske købt en forkert, den hedder Chorizo salami og er røget, mærket er Dulano selection..
Min favorit er den økologiske fra Aalbæk, som er i et helt stykke jeg skærer fra.
Jeg kender ikke den du har købt, men mon ikke det også går fint med den?
Kh AC
Det skal prøves. Det er jo GENIALT! Glæder mig allerede :)
Hejsa.
Må jeg spørge hvordan du regner næringsindholdet ud? Jeg kan simpelthen ikke få det til at passe at der er mindre end 350kcal pr person, når 100g spaghetti indeholder mere end 350kcal?
Tak for nogle lækre opskrifter og god inspiration til hverdagen :)
Hej Sif,
Mange tak for din søde hilsen.
Jeg kan godt se den regner forkert her, så jeg tjekker den lige igennem og retter til :)
Kh Ann-Christine
Rigtig god fornøjelse – det er nemlig bare så lækkert :)
Det lyder super lækkert – det er da bestemt en ret der skal afprøves herhjemme :0)
Tak for dejlige billeder – og god inspiration..som altid ;0)
Tusind tak, det er dejligt at høre ♡ -og rigtig god fornøjelse med at prøve den af :)
Endnu engang en fantastisk ret. Det er altid inspirerende her på din blog. Jeg leder aldrig forgæves efter ideer herinde.
Det er så dejligt at høre ♡ Tak!
Uh hvor lækkert!! Og super fin video :) 2 spørgsmål:
1. Det er et lidt dumt spørgsmål, men til 5 dl grøntsagsboullion tager du så bare én terning til de 5 dl??
2. Hvor er de flotte blå tallerkener fra??
Tusind tak for en skøn blog!
Tusind tak :)
Jeg bruger boullion i et bæger fra Herbamare og der bruger jeg en lidt gavmild tsk fuld som jeg blander med 5 dl vand. Det passer meget godt og behøver ikke være en stærk færdig grøntsagsboullion man får lavet.
De blå tallerkener er fra Bloomingville. ♡
Kh AC
Ah okay, hvor smart :)
Tusind tak for alle svarene!
Kh Katrine
Jeg vil også gerne have svar på det med bouillonen. Desuden hvilken en vil du anbefale?
Den økologiske fra herbamara er min favorit og den vi altid bruger :)
Du er simpelthen redningen for alle børnefamilier (som os) der trænger til inspiration til den daglige aftensmad! Tak for det ♥
Hvor dejligt! Tusind tak for den søde hilsen ♡
Wow, det ser lækkert ud! Og dejligt nemt for en studerende, hvor tiden nogle gange er knap! Kan opskriften mon halveres, når nu jeg bare er mig selv tror du? Jeg glæder mig til flere af den her slags opskrifter!
Du kan sagtens halvere den og tilpasse den til en person.
Jeg skal gerne lave flere af disse nemme hurtige retter :) – tjek også gerne denne side, hvor jeg har listet alle mine hurtige nemme hverdagsretter
Kh AC
Hvor ser det nemt og lækkert ud til de dage, hvor man ikke har tid til at stå i køkkenet i lang tid. Det skal helt sikkert prøves! Videoen er også rigtig fin – det er de nu alle sammen, og jeg synes virkelig, det er dejligt at bloggen har fået dette nye element.
Måske har jeg skrevet det før, men hvor er det også fantastisk inspirerende og dejligt at se, at hvad der startede som en hobby nu er et fuldtidsjob til to personer – virkelig godt gået. Måske du en dag kan skrive lidt om jeres arbejdsdag, opgavefordeling, fremtidsplaner osv. Ha en dejlig dag!
Tusind tak for din søde hilsen, Christina!
Jeg vil gerne skrive lidt på et indlæg om vores nye arbejdsdag, hvordan vi fordeler opgaverne osv. Det går jeg i gang med så småt og glæder mig til at dele :)
Kh AC
Lækkert! Jeg glæder mig til at prøve at lave det selv :)
Din video er super fin. Hvor er det rivejern til parmesanosten fra?
Tusind tak, det er dejligt at høre!
Og rigtig god fornøjelse med retten :) Rivejernet er af ældre dato og er fra Microplane
Wow – det ser helt vildt lækkert ud, og pærenemt. Det skal prøves a.s.a.p.;-) Og super fin video.
Tusind tak og rigtig god fornøjelse med den skønne ret :)
Stort tak herfra – det var hurtig ekspedition på min forespørgsel :)
Kan man bruge bacon i stedet for chorizo?
Det giver en anden smag, og er helt op til dig. Begge dele kan fint fungere til retten.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Ja, ik´ ♡
10 minutter + det løse, så var den klaret ;) – og jeg lover at der kommer flere skønne one pot pasta i løbet af foråret og sommeren
Kh AC