Omelet med feta og tomat
En lækker og enkel omelet med feta og tomat er lækker til både frokost og morgenmad.
Vi har stort set altid basisråvarerne til at bikse sådan en servering sammen og det smager så skønt og kan nemt varieres med hvad man ellers lige har i køleskabet. Lidt asparges, en rest kyllingekød, chorizo, svampe eller hvad der nu er og hvad man har lyst til.
Prøv også: madplan med indkøbsseddel fra Valdemarsro >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 2 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Omelet med feta
- 5 æg
- 3 spsk vand
- 1 spsk olivenolie
- 50 g feta
- 2 tomat, skåret i kvarte
- 1 håndfuld frisk timian
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 80 g blandet salat
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Pisk æg og vand sammen og hæld på en lun pande smurt med lidt olivenolie.
Varm op ved middelvarme, til omeletten er gennembagt.
Kom fyldet på den ene halvdel, fold den anden halvdel over og så er den klar til servering.
Uhm, den ser frisk og lækker ud! Herhjemme kommer vi altid lidt revet emmentaler, hytteost og hørfrø i æggemassen. Ved siden af får vi rød peberfrugt og løg stegt på en pande som lige bliver tilsat lidt balsamico når der er 1 minut tilbage af stegetiden, mums! De bliver lækkert syrlige og søde på én gang :)