Nudelsuppe med kylling og grønt
Nem og lækker nudelsuppe med kylling og grønt, som smager virkelig godt!
En opskrift der er perfekt til en hurtig løsning og nem mad på travle hverdage, hvor tiden ikke er til at stå i køkkenet længe – men man vil selvfølgelig stadig gerne have noget lækkert, velsmagende og nærende. Det får du i denne ret.
Saftig kylling, krydret suppe med hvidløg og ingefær med karrypasta og grøntsager med nudler. Det er så lækkert og nemt.
Prøv også: opskrift på ovnbagte grøntsager >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Nudelsuppe med kylling og grønt
- 1 løg, i tynde både
- 400 g kyllingefilet, i strimler
- 2 fed hvidløg, finthakkede
- 2 tsk ingefær, fintrevet
- 2 spsk rød karrypasta
- 1 spsk fishsauce
- 8 dl grøntsagsbouillon
- 400 ml kokosmælk
- 2 gulerødder, skåret i julienne
- 350 g nudler
- 150 g spidskål, fintsnittet
- 100 g spinat
- 1 lime, saften herfra
- 1 spsk sesamolie, til stegning
- Til servering
- 2 stængler forårsløg, fintsnittet
- 1 tsk chiliflager, efter smag
- 30 g sesamfrø
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom løg i en gryde med olie og sauter ved middelvarme til løgene er bløde. Skrue op for varmen og kom kylling i gryden. Brun hurtigt kyllingestykkerne af på alle sider.
Tilsæt hvidløg, ingefær og karrypasta, rør godt igennem og skrue ned til middelvarme. Tilsæt fishsauce, grøntsagsboullion og kokosmælk, læg låg på og lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt gulerødder og nudler og kog videre, til nudlerne er møre. Vend til sidst spidskål og spinat i retten og smag til med lime.
Server suppen i skåle og top med forårsløg, chiliflager og sesamfrø.
Hej Ann-Christine
Jeg har lige lavet denne nudelsuppe, og den smager fantastisk – men vi oplever, at det mere er en nudelret end en suppe? – der er ikke meget væde i retten, og jeg har endda kun brugt 250 gram nudler – Er det fordi jeg har brugt fuldkornsnudler?? – suger de mere – eller kan du komme med andre ideer? – Retten er på ingen måde ødelagt, jeg er bare nysgerrig ( og jeg har tjekket mig selv 10 gange jeg har ikke lavet fejl ellers ;-))
Hej Thorbjørn
Tak for din fine hilsen! Det kan måske godt være valget af nudlerne der absorbere mere væde – med de 1.2 liter væde oplever jeg den bliver fint “suppet” med alm ægnudler.
Tilføj endelig lidt mere grøntsagsboullion til du synes der er nok væde.
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine 😀
Hvilken slags salat vil du servere til hvis du synes det passer til den her opskrift?
Overvejer den her opskrift til gæsterne på middag.
Hilsen Valerina.
Hej Valerina
jeg synes ikke rigtig en salat vil passe til suppen, men vil du gerne servere noget grønt tilbehør sammen med, så kunne asiatisk gulerodssalat eller asiatisk agurkesalat eller måske denne salat være en ide
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Tusind tak for hjælpen ellers også for et svar tilbage 🙏
Hej.
Er det nogle bestemte nudler du bruger ?
Da vi kom vires glasnudler i, forsvandt alt suppen 🤣.
Hej Christina
Jeg mener det er Udon nudler på billedet, men ægnudler eller risnudler kan også fint bruges.
Kh Ann-Christine
Hej
Det vil være en stor hjælp, hvis der står i hvilken opskriftsbog det er i. På den måde får man måske mere lyst til at købe en specifik bog, og gøre mere brug af dem man allerede har, eller får lyst til at købe et abonnement.
Hej Jannie
Mange tak for din fine feedback!
Jeg har det skrevet på de opskrifter der er i mine 4 tidligere bøger.
De opskrifter, som er med i min nye bog er i fuld gang med at blive opdateret, så det kommer i løbet af kort tid :)
Kh Ann-Christine