Nudelsuppe med kylling og grønt


Nem og lækker nudelsuppe med kylling og grønt, som smager virkelig godt!
En opskrift der er perfekt til en hurtig løsning og nem mad på travle hverdage, hvor tiden ikke er til at stå i køkkenet længe – men man vil selvfølgelig stadig gerne have noget lækkert, velsmagende og nærende. Det får du i denne ret.
Saftig kylling, krydret suppe med hvidløg og ingefær med karrypasta og grøntsager med nudler. Det er så lækkert og nemt.
Prøv også: opskrift på ovnbagte grøntsager >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Nudelsuppe med kylling og grønt
- 1 løg, i tynde både
- 400 g kyllingefilet, i strimler
- 2 fed hvidløg, finthakkede
- 2 tsk ingefær, fintrevet
- 2 spsk rød karrypasta
- 1 spsk fishsauce
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 400 ml kokosmælk
- 2 gulerødder, skåret i julienne
- 200 g nudler
- 150 g spidskål, fintsnittet
- 100 g spinat
- 1 lime, saften herfra
- 1 spsk sesamolie, til stegning
- Til servering
- 2 stængler forårsløg, fintsnittet
- 1 tsk chiliflager, efter smag
- 30 g sesamfrø
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kom løg i en gryde med olie og sauter ved middelvarme til løgene er bløde. Skrue op for varmen og kom kylling i gryden. Brun hurtigt kyllingestykkerne af på alle sider.
Tilsæt hvidløg, ingefær og karrypasta, rør godt igennem og skrue ned til middelvarme. Tilsæt fishsauce, grøntsagsboullion og kokosmælk, læg låg på og lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt gulerødder og nudler og kog videre, til nudlerne er møre. Vend til sidst spidskål og spinat i retten og smag til med lime.
Server suppen i skåle og top med forårsløg, chiliflager og sesamfrø.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej
Vil bare sige, at retten smagte skønt. Men desværre var der ikke noget suppe over retten. Jeg tilføjede kun 250 gram nudler(helt almindelige nudler) og de sugede alt væsken til sig. Retten endte med at blive smidt ud, selvom det skulle have holdt til 2 dage. Min søn kunne slet ikke lide konsistensen. Han synes det mærkeligt når der ingen suppe var. Kun nudler og grøntsager.
Jeg spiste min portion, men smed så resten ud. Næste gang, hvis jeg skal lave retten igen, tror jeg, at jeg koger nudlerne for sig.
Jeg tilføjede endda forresten 1 liter fond i stedet for de 8 dl. Men der var stadig ingen væske.
Men dejlig smag.
Så nudlerne skal ikke koges inden de kommes i den anden gryde?
De skal koges i bouillonen?
Hej Martin
ja, jeg koger dem blot i selve suppen
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Jeg forsøgte mig med opskriften og alt gik fint indtil den pludselig lugtede og smagte ret underligt. Næsten osteagtigt. Jeg gætter på kokosmælken blev dårlig, men tror du det er pga. for høj varme eller lime?
Det er aldrig sket i andre retter.
Kh Bo
Hej Bo
Det lyder rigtig nok mærkeligt, det har jeg heller ikke prøvet tidligere og jeg kan ikke lige greje hvordan det opstod.
Kh Ann-Christine