Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nudelsuppe-med-kylling-og-groent/ Aftensmad Asiatisk, Efterår, Forår, Nem Hverdagsmad, Sommer, Suppe, Vinter

Nudelsuppe med kylling og grønt

Nem og lækker nudelsuppe med kylling og grønt, som smager virkelig godt!

En opskrift der er perfekt til en hurtig løsning og nem mad på travle hverdage, hvor tiden ikke er til at stå i køkkenet længe – men man vil selvfølgelig stadig gerne have noget lækkert, velsmagende og nærende. Det får du i denne ret.

Saftig kylling, krydret suppe med hvidløg og ingefær med karrypasta og grøntsager med nudler. Det er så lækkert og nemt.

Prøv også: opskrift på ovnbagte grøntsager  >>

Nudelsuppe med kylling og grønt
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 1 løg, i tynde både
  • 400 g kyllingefilet, i strimler
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • 2 tsk ingefær, fintrevet
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 1 spsk fishsauce
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 400 ml kokosmælk
  • 2 gulerødder, skåret i julienne
  • 350 g nudler
  • 150 g spidskål, fintsnittet
  • 100 g spinat
  • 1 lime, saften herfra
  • 1 spsk sesamolie, til stegning
  • Til servering
  • 2 stængler forårsløg, fintsnittet
  • 1 tsk chiliflager, efter smag
  • 30 g sesamfrø
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom løg i en gryde med olie og sauter ved middelvarme til løgene er bløde. Skrue op for varmen og kom kylling i gryden. Brun hurtigt kyllingestykkerne af på alle sider.

Tilsæt hvidløg, ingefær og karrypasta, rør godt igennem og skrue ned til middelvarme. Tilsæt fishsauce, grøntsagsboullion og kokosmælk, læg låg på og lad det simre i 5 minutter.

Tilsæt gulerødder og nudler og kog videre, til nudlerne er møre. Vend til sidst spidskål og spinat i retten og smag til med lime.

Server suppen i skåle og top med forårsløg, chiliflager og sesamfrø.