Nudelsalat med kål og fiskekager
Sådan en ret som denne nudelsalat med kål og fiskekager er virkelig noget af det lækreste jeg ved! Jeps, jeg har mange, mange favoritter, men denne er nu bare ekstra lækker.
Nudelsalaten er smækfyldt med farver, masser af smag, kontrasten af sprødt og saftigt. Sammen med fiskekagerne – som er en asiatisk fiskefrikadelle – så har man virkelig en ret, som får smagsløgene til at juble!
I må endelig prøve denne nudelsalat med kål, den er virkelig lækker
Prøv også: opskrift på ovnbagte grøntsager >>
Arbejdstid 45 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Nudelsalat med kål og fiskekager
- Nudelsalat
- 250 g nudler
- 300 g rødkål, fintstrimlet
- 300 g spidskål, fintstrimlet
- 4 gulerødder, i tynde stave
- Sød/sur chilidressing
- 2 lime, saften herfra
- 2 tsk sukker
- 3 spsk fishsauce
- 2 fed hvidløg, pressede
- 0,50 rød chili, finthakket
- Asiatiske fiskekager
- 500 g torskefilet, finthakket
- 50 g pankorasp
- 2 spsk rød karrypasta
- 1 tsk ingefær, fintrevet
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 spsk fishsauce
- 2 æg
- 1 forårsløg, finthakket
- 1 tsk salt
- Til servering
- 50 g saltede peanuts, grofthakkede
- 1 håndfuld kokosflager, ristede
- 1 håndfuld frisk mynte
- 1 håndfuld frisk koriander
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Nudelsalat
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Kom rødkål, spidskål, gulerødder og nudler i en stor skål og vend med dressingen. Lad nudelsalaten trække smag, mens fiskekagerne tilberedes.
Sød/sur chili dressing
Opløs sukkeret i limesaft, tilsæt fishsauce, vand samt hvidløg og chili. Smag evt til med mere fishsauce eller sukker, hvis ønsket.
Asiatiske Fiskekager
Kom alle ingredienserne i en stor skål og rør det sammen til en god fast fars.
Form fiskekagerne og steg dem på en varm pande med olie ved middelvarme i 5 minutter på hver side eller til de er sprøde uden på og gennemstegte.
Servering
Anret nudelsalaten i skåle eller på tallerkener med fiskekager. Drys peanuts, ristede kokosflager, mynte og koriander over inden servering.
Lavet denne ret flere gange. Smager lige skønt hver gang
Hej Lone
Hvor er det dejligt at høre! Mange tusind tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine