Weekenden har i Aarhus stået på Northside festival for vores vedkommende – en tre-dages festival i musikkens tegn og med bæredygtighed og økologi som en af kerneværdierne.
Jeg er generelt ret begejstret for kombinationen af festlige dage, gode venner, fed musik og lækker mad og en lækker cocktail.
Denne weekend er vores første gang på Northside. Fredag var vejrguderne slet ikke med os, regnen silede ned og på vej hen til mine forældre hvor Johan og Julie skulle på weekend, glimtede et par lyn – så vi blev enige om at skippe fredag og i stedet satse på en skøn lørdag.
Lørdag var vejret til gengæld fuldstændig festival-perfekt! Solskin uden at være for varmt og vi tog tidligt afsted for at opleve pladsen allerede om eftermiddagen.
Delte tre-fire forskellige retter fra de mange mange madboder, som bød på et overflødighedshorn af lækre retter med blandt andet bålstegt porchetta, stenovnsbagte pita, gourmet hotdogs, burgere, grød, kager, luksus toast, pizza og meget, meget andet godt.
Det er lidt streetfood over det og det er så hyggeligt at gå på opdagelse i og dele en ret eller tre. Et par lækre cocktails måtte vi også smage og overvejede et øjeblik også at dele en portion jomfruhummere med aioli og snuppe et par østers med bobler, nu vi var i gang.
En streg i regningen var den store mængde mudderpøl fra fredagens regnvejr.
Vejret var jo faktisk fuldstændig perfekt om lørdagen og derfor var simpelthen så ekstra brandærgeligt, at festivalpladsen ikke var blevet klargjort om natten og formiddagen efter regnen var stoppet lørdag morgen. Mudderet og de manglende tiltag for at gøre pladsen festivalklar, tog desværre alt for meget fokus fra en ellers god festival.
Hvem står bag skiltet med kikærtemos og spicy sommersuppe? Det lyder lækkert.
Nå, jeg fandt selv svaret ?
Godt du fandt det :)