Nem og hurtig kebab
Nem og hurtig kebab af lækkert kød og gode krydderier.
Sådan en lækker og hurtig omgang hjemmelavet kebab skal laves af kød egnet til at blive lynstegt. Det er ikke udskæringerne til simrekød vi er ude i, men i højere grad en god bøf, skåret i strimler eller måske lige frem en mørbrad. Kød der blot skal kysse panden og som så smager mørt, saftigt og lækkert sammen med de gode krydderier.
Denne lynhurtige kebab er lækkert til alt fra kebabsalat, pizza kebab, rullekebab og lignende skønne retter, hvor man gerne vil have godt og lækkert kød.
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Nem og hurtig kebab
- 400 g tykstegsbøf, skåret i meget tynde skiver
- 0,50 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk tørret oregano
- 0,50 tsk tørret rosmarin
- 1 tsk sød paprika
- 1 knivspids røget paprika
- 1 knivspids stødt kanel
- 1 knivspids stødt nellike
- 1 knivspids chiliflager
- salt
- sort peber, friskkværnet
- 0,50 håndfuld bredbladet persille, finthakket til drys
- 4 spsk olivenolie, til stegning
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør krydderierne godt sammen og vend oksekødet med krydderierne.
Varm en pande op med olie og steg kødet lynhurtigt på alle sider og tag straks af panden. Drys med lidt persille inden servering.
hvor meget koster det at lave
Tak for denne fantastiske opskrift. Jeg vil lave denne til min mand 50 års jubilæum, fordi det er hans yndlingsmad!
Dejligt at høre og rigtig god fornøjelse
Tillykke med ham :)
Kh Ann-Christine