Luksus Nachos
Nachos i luksusudgaven – Jeg vil da lige dele min opskrift på de lækre nachos, som vi lavede fornyligt.
Vi spiser ofte mexicansk mad, men det er ikke så ofte vi spiser sprøde nachos – men uhm, det er lækkert og hele familien er vilde med det. Er alle ikke det?!
Portionen her passer til vores familie, som en dele ret, gerne med en lidt sundere ret som tilbehør.
Prøv også: opskrift på guacamole finder I her >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Luksus Nachos
- 125 g nachos, (1 pose)
- 150 g sorte oliven
- 200 g cheddar ost, friskrevet
- 2 spsk jalapenos
- Til servering
- 0,50 agurk, finthakket
- 1 håndfuld bredbladet persille, og koriander
- 10 cherrytomater, finthakket
- 1 dåse majs, ristet i smør
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Bland nachos, oliven, ost og finthakkede jalapenos i en skål, til det er godt blandet. Fordel det i et jævnt lag i et smurt ovnfast fad. Drys evt. Lidt ekstra ost over, hvis du også er vild med smeltet ost. Bag det i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 7-12 minutter, til osten er smeltet.
Top de varme nachos med finthakket agurk, tomatsalsa og krydderurter. Server nachos med skål af forskellige dips.
Hvad er det lækre agurkehalløj du har ved siden af? ?
Det er denne: https://www.valdemarsro.dk/agurkesalat-lidt-utraditionel-og-perfekt-til-tortillas/ – virkelig lækker til nachos :)
Hvad er der mon i de andre skåle? :)
Der er cheddardip, guacamole, salsa, og cremfraiche med salt og peber.
Hvorfor hedder siden egentlig valdemarsro
Hej Benedikte,
Det har jeg skrevet lidt om her: https://www.valdemarsro.dk/faq/
Kh AC
Det skal vi lige præcis også ha 1 nytårsdag. Tak for opskrift?
Hvor dejligt – det skal vi også :)
Åh, mexci mad er bare lækkert – jeg fik virkelig lyst til gucamole liiige dér :D
Og en kold corona.
– A
Ja, ik´ – jeg har altid lyst til at spise guacamole ;)
Kh AC
Hvis du laver guacamolen i god tid, kan du putte avocadostenen ned i guacamolen, mens den opbevares i køleskab, så bliver den ikke brun.
Åh ja, det er et godt tip! Det plejer jeg jo at gøre med fx en halv avocado, men havde ikke lige tænkt på at snuppet tricket med over til en færdig guacamole. Tak for at dele :)
Hvor ser det bare lækkert ud, Ann-Christine. Det skal jeg helt sikkert lave til min nachoselskende kæreste og jeg inden længe. Det lyder vildt lækkert med oliven i :)
Lyder som en skøn plan, Heidi :)
Hvornår kommer du oliven i?
Godt spottet – det er lige tilføjet :)
Tak! :)