Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nachos/ Aftensmad Mexicansk

Luksus Nachos

Nachos i luksusudgaven – Jeg vil da lige dele min opskrift på de lækre nachos, som vi lavede fornyligt.

Vi spiser ofte mexicansk mad, men det er ikke så ofte vi spiser sprøde nachos – men uhm, det er lækkert og hele familien er vilde med det. Er alle ikke det?!

Portionen her passer til vores familie, som en dele ret, gerne med en lidt sundere ret som tilbehør.

Prøv også: opskrift på guacamole finder I her >>

Luksus Nachos
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT10M4
Ingredienser
  • 125 g nachos, (1 pose)
  • 150 g sorte oliven
  • 200 g cheddar ost, friskrevet
  • 2 spsk jalapenos
  • Til servering
  • 0,50 agurk, finthakket
  • 1 håndfuld bredbladet persille, og koriander
  • 10 cherrytomater, finthakket
  • 1 dåse majs, ristet i smør
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bland nachos, oliven, ost og finthakkede jalapenos i en skål, til det er godt blandet. Fordel det i et jævnt lag i et smurt ovnfast fad. Drys evt. Lidt ekstra ost over, hvis du også er vild med smeltet ost. Bag det i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 7-12 minutter, til osten er smeltet.

Top de varme nachos med finthakket agurk, tomatsalsa og krydderurter. Server nachos med skål af forskellige dips.