Myntedip med hvidløg og koriander
Denne lækre myntedip er skøn til det indiske køkken og smager virkelig skønt til alle retterne, uanset om der serveres tikka masala, samosa eller lign.
Tip: Prøv at vende myntedip i fintstrimlet spidskål og drys med ristede nødder, det smager virkelig skønt og er en nem og hurtig salat at servere til alle retter lige fra quinoadeller til indisk mad.
Prøv også: mine opskrifter til det indiske køkken >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Myntedip med hvidløg og koriander
- 2 dl græsk yoghurt 10 %
- 2 håndfulde frisk mynte
- 2 håndfulde frisk koriander
- 1 tsk stødt spidskommen
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 øko lime, saft og fintrevet skal
- 1 tsk flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom alle ingredienserne i en blender og kør til det er en ensartet dip.
Smag til med mere salt, peber eller lime alt efter smag og behag.