Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/muslibar-der-ikke-skal-bages/ Afternoon tea Eftermiddagssnack, Kager og søde sager, Konfekt og slik, Madpakker, Snacks

Raw muslibar

Når jeg laver dadelkugler herhjemme, så er det altid et kæmpe hit. Chokoladekugler kalder Johan og Julie dem – og det er nok det skønneste treat, de kan få med i madpakkerne. Jeg kommer to – tre små dadelkugler i et lille bæger med låg, sammen med lidt blandede friske bær og nødder. I går lavede jeg dadelkuglerne lidt anderledes. Lidt mere som en muslibar og selv om det i mine øjne er lige på kanten at kalde dem en rigtig müslibar ala denne opskrift  – så hittede de nu alligevel ret stort.

“De smager så mega lækkert, at det føles som om min mave kommer helt til at smile” sagde Julie. Og bedre kompliment kan man vel nærmest ikke give sådan en opskrift.

Raw Muslibar
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M6
Ingredienser
  • 150 g medjool dadler, uden sten
  • 2 spsk usødet kakao
  • 1 spsk stødt kanel
  • 0,50 tsk stødt kardemomme
  • 50 g finvalset havregryn
  • 30 g mandler, finthakket
  • 1 spsk sesamfrø
  • Drys
  • 3 spsk finvalset havregryn, til at vende i
  • 2 tsk kakaonibs
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Hak dadlerne groft.

Kom kanel, kakao, kardemomme og havregryn og dadlerne i en foodprocessor. Kør til det er en jævn masse.

Ælt sammen med sesamfrø, hakkede mandler og kakaonibs.

Form müslibarerne og vend dem i gryn og kakaonibs, som trykkes lidt ind i.

Opbevares på køl.