Morgenmad med skyr og granatæble
Rigtig godt nytår! Jeg håber I har fået en dejlig start på det nye år og havde en god nytårsaften.
Vi fejrede nytåret med min søster, svoger og niece. Vi havde den hyggeligste aften, med god mad, lækker vin, Bezzerwisser, bobler og snacks.
Det var ingen vild nytårsfest, naturligt nok med små børn og baby – så vi kom ikke så sent i seng = ingen hovedpine til os den første dag i det nye år. 1. januar blev i stedet en dejlig dag med løbetur, juleoprydning, hygge og leg. Hvem skulle have troet det kunne lade sig gøre for et par år siden ;) De sidste par dage, har jeg serveret denne lille anretning, som et supplement til morgenmaden. Nytårsmorgen fik den lige lidt ekstra sødme med hakket hvid chokolade.
Anretningen er helt enkel og jeg tænkte, at den måske kunne bruges som inspiration til en smuk og sund dessert her i januar, morgenmad eller eftermiddagshyggesnack.
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Morgenmad med skyr og granatæble
- 500 g skyr
- 15 g finvalset havregryn
- 35 g mandler
- 1 tsk honning
- 1 spsk pistaciekerner uden salt, hakkede
- 0,50 granatæble, kernerne herfra
- 20 g hvid chokolade, hakket (kan undlades)
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rist hakkede mandler, havregryn og honning på en pande ved middelhøj varme til det får lidt farve.
Fordel i et glas, top med skyr eller græsk yoghurt, drys med granatæblekerner, pistaciekerner og evt lidt hvid chokolade.
Mmm…. Hvor ser det, lækkert ud !! Det må jeg prøve.
God fornøjelse :) Jeg får også lyst til at lave dem igen snart
Granatæbler og pistacienødder må absolut være det pæneste morgenmadsdrys der findes :) I øvrigt også godt på bircher müsli… Godt nytår.
Ja, det er så smukke farver sammen :) Hvad er bircher müsli? Det tror jeg aldrig at jeg har smagt.
Godt nytår til dig, Sidsel
Tror det stammer fra Schweiz; udblødte havregryn (i mælk eller æblejuice) bladet med yoghurt og revet æble – lyder måske lidt mærkeligt, men det smager rigtig godt.
Ja, det lyder lidt mærkeligt – ihvertfald til mine smagsløg, det skal dog have en chance og jeg er faktisk slet ikke i tvivl om at Julie vil elske det. Johan er ikke så vild med grød, men måske denne …. for han er ellevild med yoghurtprodukter.
Tusind tak for inspirationen!
Her startede 1. januar også med løbetur i det fine solskinsvejr, udendørs oprydning, indendørs hygge og afslapning:O) Denne dessert skal helt sikkert afprøves næste gang vi får gæster – det ser simpelthen rigtig lækkert, sundt og indbydende ud!:O)
Det lyder også som en strålende start på det nye år! Jeg elsker at solen skinner helt forårsagtigt 1 januar, glæder mig virkelig meget til foråret nu :)