Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/minestronesuppe/ Aftensmad Bålmad, Efterår, Familiefavoritter, Mad på budget, Natmad, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pasta, Suppe, Vinter

Minestronesuppe

Minestronesuppe er en af mine yndlingsmåder at få brugt alverdens dejlige grøntsager fra grøntskuffen på og så smager det jo bare helt vildt dejligt.

En italiensk minestronesuppe behøver ikke være en stringent opskrift og man kan snildt variere grøntsagssuppen efter sæson og hvad man har i køleskabet.

En rigtig efterårsfavorit, hvor den varmer dejligt og er god og nem at tilberede.

Prøv også: flere opskrifter på suppe >>

Minestronesuppe
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT20M4
Ingredienser
  • 3 skiver bacon
  • 2 løg, finthakkede
  • 3 fed hvidløg, finthakkede
  • 4 gulerødder, i tern
  • 1 squash, i tern
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 4 laurbærblade
  • 1 tsk tørret timian
  • 100 g suppenudler
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Tilbehør
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • 50 g parmesan, i flager
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Steg baconen i lidt olie i gryden, til den lige netop er lækker og sprød. Tag baconen op og læg skiverne til side på et stykke køkkenrulle, lad dem køle lidt af og skær dem i tern.

Tilsæt løg, hvidløg, gulerødder og squash i gryden med olie og fedt fra bacon. Rør et par minutter i gryden ved middelvarme.

Kom bacontern, hakkede tomater, tomatpuré, grøntsagsbouillon, timian og laurbærblade i gryden. Læg låg på og lad det simre i 10-15 minutter, kom suppenudlerne i og kog dem møre i suppen.

Smag til med salt og peber og server den rygende varme suppe med brød til og et drys hakket persille samt en god parmesan til at rive over.