Mimosa


Mimosa er en rigtig brunchklassiker, som løfter en weekendbrunch til en luksuriøs oplevelse. Champagnebrunch, bare ordet smager jo af forkælelse og hyggestunder lidt ud over det sædvanlige.
Cocktailen mimosa tilberedes af friskpresset appelsinjuice og champagne. Men kan glimrende bruge andre lækre sprøde mousserende vine som cava, prosecco eller lignende. Gerne lidt tør og med en dejlig frisk boblende sprødhed, som ikke er for sød til appelsinjuice.
Prøv også: alle mine opskrifter på brunch her >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 glas

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Mimosa
- 5 cl mousserende vin
- 5 cl appelsinjuice
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Hæld appelsinjuice i et champagneglas og top med champagne eller anden mousserende vin.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.