Melon med skinke – tapas
Melon med skinke er en spansk klassiker til det lækre tapasbord. Her har jeg serveret melon og skinke på spyd med små kugler frisk mozzarella og basilikum. Lidt ekstra festligt og så er det en evigskøn hapser, som smager helt og aldeles fantastisk.
Det er blandt vores sommerferiefavoritter og jeg anretter gerne et fad til os sidst på eftermiddagen. Med en tapasret eller tre, lidt salte mandler, oliven, kiks og friske bær og grønt. En dejlig spise, som også fint kan serveres som en del af et større tapasbord.
Prøv også: dadler med bacon tapas >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 12 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Melon med skinke - tapas
- 1 cantaloupe melon
- 70 g parmaskinke, eller serrano
- 150 g frisk mozzarella, i små kugler
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Derudover
- træspyd
- 1 dryp balsamico glace
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Brug en melonske til at skære fine runde kugler af melonen.
Anret på små træspyd med en kugle melon, en smule skinke, en kugle mozzarella og et blad basilikum. Dryp en dråbe balsamico over lige inden servering.
Kan jeg lave dem her nu, selv om vi først skal have det kl 18
De kan fint laves nogle timer før :)