Melon is med chokolade


Sund, fristende vandmelon is. Helt simpelt lavet af vandmelon som er skåret i firkanter og frosset ned med ispinde i. Med sådan en lækker sag, kan man sagtens spise is dagligt på varme sommerdage – ja, flere gange dagligt, hvis det skulle være … Det er der bestemt ingen børn der beklager sig over herhjemme.
Arbejdstid 5 min.
Antal 6 stk.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Melonis af frosset melon
- 0,50 vandmelon
- 50 g mørk chokolade
- 6 lakridsrod, til ispinde - alternativt træ ispinde, sugerør o.l.
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Skær vandmelonen i firkantede stykker, stik en ispind i og frys stykkerne ned.
Frys i 1-2 timer.
Temperer chokoladen og dyp de frosne stykker melon i chokoladen.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Fryser du dem igen efter chokoladedyp? Eller kan man det, hvis man vil lave flere og gemme til en anden god dag;)
Det plejer jeg ikke at gøre, da chokolade godt kan blive gråt og lidt kedeligt af frosten.
Kh Ann-Christine
De ser lækre ud :) Kan de ligge i fryseren i mere end to timer..?
Ja, det kan de fint. Synes selv de er bedst hvis de ikke fryser for længe :)
Jeg har lavet dine melon is og begge mine drenge, var vilde med dem :-) Den ældste var med til at skære vandmelonen ud og sætte pind i.
Dem laver vi igen :-)
Dejligt! De er også et stort hit hos os – rart med et sundt alternativ til sommerens mange is, ik´ ;)