Mangosalsa
Mangosalsa er megalækkert til både meximad og til asiatiske retter.
Jeg servere den til alt fra burritos og taquitos til forskellige lækre bowls inspireret af såvel det mexicanske, asiatiske og indiske køkken.
Den saftige frugtige mango passer bare så godt sammen med tomater, agurker og forårsløg. Når mikset af disse får et strejf af chili, et splash limesaft og et drys koriander og en anelse fintrevet limeskal, så kan jeg godt love jer at smagsløgene jubler.
Prøv også: opskrift på grøn chilidip >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Mangosalsa
- Mangosalsa
- 1 mango, skåret i små tern
- 5 cherrytomater, skåret i både
- 0,50 agurk, i små tern
- 1 forårsløg, finthakket
- 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
- 0,50 rød chili, finthakket
- 1 øko lime, saft og fintrevet skal
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Vend mangotern, tomatbåde, agurketern, forårsløg og chilipeber godt sammen med finthakket koriander.
Smag til med limesaft, fintrevet limeskal, samt salt og peber.