Mango Lassi
Mango lassi er perfekt til at slukke tørsten på en varm dag og så er det virkelig lækkert at drikke til indisk mad.
Jeg laver gerne sådan en til Johan og Julie, når vi spiser indisk mad – men mango lassi er også skøn bare som en dejlig eftermiddagsdrik.
Arbejdstid 5 min.
Antal 2 glas
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Mango Lassi
- 1 mango
- 1 spsk honning
- 1 knivspids salt
- 0,50 liter yoghurt naturel
- 1 tsk stødt kardemomme
- 10 isterninger
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Skær mangofrugten ud og kom alt frugtkødet i en blender sammen med isterninger, yoghurt, salt, honning og kardemomme.
Blend, til det er helt cremet og lækkert, og isterningerne er knust.
Det er noget galt med næringsindhold. Hvis man vælger 1 portion siger den at et glas giver 800 kvalitet. Hvis man vælger 4 portioner siger den 200 kcal per glas.
Tak for at gøre opmærksom på det, det tjekker vi op på fluks :)
Kh Ann-Christine
Skal lige anbefale at lave lassi med frisk chili, salt og koriander.
Det er mega mums og et godt supplement til de søde lassi’er.
Bh. Niels.
Hvilken fedtprocent skal yoghurten have?
Du kan blot bruge den du foretrækker, det bliver godt uanset.
Kh AC
Smagen er god, men konsistensen er helt tynd… Bruger jeg en forkert yoghurt?
Den ser godt nok lækker ud. Jeg er ret ukendt med indisk mad, men tænker jeg snart prøve lidt og så servere denne drink til.
Er det gamle honning-syltetøjs-asie-glas du serverer det i? Det ser enormt sødt ud :-)
Hej Carina,
Jeg er helt vild med indisk mad – så kan varmt anbefale dig at prøve det køkken af :)
Og ja, det er nemlig gamle syltetøjsglas af mærket Frk Anna
Kh AC
Hvor er det godt at jeres køkkendrøm går i opfyldelse! God weekend til jer også! Og at tænke sig -sommer i september! Så selvom man ikke kan slippe alt indendøre, så giver de mange solskinstimer godt på energi kontoen :-)
Det er virkelig så lækkert med skøn sensommer :) Vi stornyder det, i pauserne fra køkkeprojektet :)
Heldige ‘unger’.
Elsker det, men når man er den eneste der drikker det, så bliver det for stor en mængde.
Har du nogen ide om det kan gemmes til festen derpå? :/ (og spare opvask. Blendere er for mig rigtig øv at gøre ren).
Hej Annika,
Jeg tror godt du kan gemme det til dagen efter, men har ikke prøvet det selv – måske det kommer til at skille lidt eller ændre farve en smule, men rent holdbarhedsmæssigt kan det nok fint gå – det er da forsøget værd :)
Kh AC