Makroner


Makroner er nemme at bage selv og de er helt uundværlige i en god klassisk gammeldags æblekage og er også lækre som sprødt lækkert knas i trifli og som knas til is og andre dejlige desserter og kager.
De er også dejlig som en lille sprød småkage til en kop te ♡
Her er de lavet med mandelmel, men du kan også bruge hasselnødder eller pistacie for en anden smag som passer dejligt til det som makronerne skal bruges til.
Prøv også: Opskrift på gammeldags æblekage >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 30 stk.
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Makroner
- 70 g mandelmel
- 150 g flormelis
- 50 g æggehvider
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kom mandelmel og flormelis i en minihakker og kør til det er helt ensartet i konsistensen. Tilsæt æggehvide og kør til massen er helt ensartet.
Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt runde makroner ud på en bageplade med bagepapir i en størrelse af en 2 krone.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft i ca. 15-20 minutter, hold øje med dem bagetiden kan variere en del afhængig af ovn.
Lad dem køle af på en bagerist.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kan makronerne fryses?
Hej Marianne
Ja, det kan de fint, det står også øverst i opskriften (samme sted som tid, mængde osv)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Min småkager bliver helt flade. Hvad har jeg gjort forkert? Jeg har fuldt opskriften helt nøje
Hej Jens
Har du pisket æggehviden eller rørt den i som beskrevet?
Kh Ann-Christine
Hmm. Mine kommer mest af alt til at ligne maccarons. Ikke noget galt med det, meeen når man nu gerne ville have at de krakelerede. Ved du hvad jeg har gjort galt?
Hej Lisbeth
Det må jeg være dig svar skyldig på, jeg er aldrig lykkedes med at de ikke krakelere.
jeg håber de smager dejligt uanset.
Rigtig glædelig jul
Kh Ann-Christine