Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/madvafler-ala-okonomiyaki/ Aftensmad Asiatisk, Mad på budget

Madvafler ala okonomiyaki med bacon

Lækre madvafler ala okonomiyaki fyldt med dejlige toppings er en drønlækker og nem aftensmad, som smager vidunderligt.

Her har jeg drysse de smovsede vaflerne med sprødstegt finthakket bacon. Det giver både sprødhed og masse umamismag, som passer perfekt til karsedrys, mayo og den lækre dressing.

Opskriften er super nem, enkelt at lave og madvafler er tilmed både hverdagsvenlig og budgetvenlig.

Prøv også: opskrift på fyldte pandekager med oksekød >>

Madvafler ala okonomiyaki med sprød bacon
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • 200 g hvedemel
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 4 æg
  • 400 g spidskål, meget finthakket
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk sesamolie, til stegning
  • Okonomiakydressing
  • 2 spsk ketchup
  • 1 spsk soja
  • 1 tsk honning
  • 2 spsk worcestershire sauce
  • Til servering
  • 75 g rucola
  • 0,50 agurk, skåret i skiver
  • 100 g bacon, sprødstegt og finthakket
  • 2 forårsløg, skåret i skiver
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 bakke karse
  • 25 g sesamfrø
  • 1 tsk chiliflager
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør mel og grøntsagsbouillon sammen i en skål til en tyk dej. Lad den hvile på køkkenbordet i 10 minutter.

Sauter imens løg og hvidløg på en pan­de med lidt olie, til de er bløde. Rør løgene, æg og finthakket spidskål i skålen med dej, sammen med salt og friskkværnet peber.

Steg okonomiaky-vaflerne i et vaffeljern smurt med olie, til de er gyldne og gennemstegte.

Okonomiyakidressing
Rør dressingen sammen og smag den til.

Servering
Læg to madvafler på en tallerken og fordel lidt okonomiakydressing mellem vaflerne. Fordel finthakket bacon, forårsløg over og striber af okonomiakydressing og mayonnaise over. Drys karse, sesamfrø og forårsløg over inden servering.