Madtærter
Opskrifter på lækre madtærter
Madtærter er nem og lækker hverdagsmad, perfekt til alt fra en buffet med flere retter, til en dejlig frokost og til aftensmad. En lækker lun tærte, en frisk salat efter årstiden, og så er måltidet klar til servering.
Du kan lave tærten i god tid, fx dagen før, og så skal den blot lunes i ovnen inden servering.
Jeg vil opfordre dig til at mikse og variere mine opskrifter på tærter, for madtærter er netop en skøn og enkel måde at undgå madspild på. Så tag et tjek i grøntsagsskuffen og benyt lejligheden til at få brugt en rest grønt, som synger på sidste vers. Har du rester af fx ost og kød, så kan det snildt tilføjes til tærten.
Til glutenfrie alternativer: Tærtedej kan også laves af rismel, boghvedemel og havremel. Gerne et miks af to meltyper og med samme mål som i opskrifterne herunder.