Madpakkenudler med sojadressing og grønt
Denne opskrift på madpakkenudler med sojadressing og grøntsager er så lækker. Man kan snildt lave en stor portion, så der både er til aftensmaden + til madpakkerne de næste to dage. Det er helt sikkert et hit og er både nemt og smart når man er i gang.
Det er en god ‘undgå madspild’ ret, da man kan tjekke grøntskuffen og fylde på med hvad man har og synes kunne være lækkert. Sojadressingen gør det smovset og lækkert.
Prøv også: opskrift på sushi salat >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Madpakkenudler med sojadressing og grønt
- Sojadip
- 1 dl soja
- 1 dl sukker
- 1 lime, saften herfra
- 1 tsk ingefær, fintrevet
- Madpakkenudler med grønt
- 200 g nudler
- 50 g majs
- 75 g spidskål, fintsnittet
- 75 g rødkål, fintsnittet
- 75 g baby spinat
- 75 g edamamebønner
- 2 gulerødder, strimlede
- 2 forårsløg, fintsnittet
- 25 g sesamfrø
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Sojadip
Kom soja, sukker, lime og ingefær i en gryde og kog op under omrøring. Kog i 2-3 minutter til sukkeret er smeltet og det er helt ensartet. Hæld på et skoldet rent glas og køl af.
Madpakke nudler
Kog nudlerne i let saltet vand efter anvisning på emballagen – giv dem gerne et minut kortere end anbefalet.
Hæld vandet fra og hæld iskoldt vand over, for at stoppe kogningen. Vend nudlerne i et par skefulde sojadip alt efter smag og behag.
Vend sojanudlerne, grøntsagerne og sesamfrø sammen i en skål og kom i madpakker.
Hvilke nudler bruger du?
Oftest ægnudler til denne ret, eller hvad jeg lige har, der passer godt til – og som ikke klistre for meget sammen.
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine
Hvor stort et glas har du brugt til denne opskrift?
Det er 1/2 liter
Kh Ann-Christine
er det meningen det skal spises sådan, og koldt. Eller hælder man lidt kogt vand over ved servering ? Jeg tænker faktisk man kan gøre begge dele !?
Denne giver jeg med som en kold nudelsalat.
Men man kan godt hælde kogende vand over, så vil jeg nok tilføje et par spsk lidt kraftigt blandet grøntsagsboullion til hjemmefra, så den får god smag som suppe også.
Kh Ann-Christine