Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lun-kartoffelsalat-med-spidskaal/ Buffet Familiefavoritter, Forår, Mad på budget, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Sommer, Tilbehør Aftensmad

Lun kartoffelsalat med spidskål

Nem og lun kartoffelsalat med spidskål og ærter, samt en lækker urtedressing, som smager vildt godt!

Jeg har serveret denne lækre lune kartoffelsalat hele sommeren, som tilbehør til alverdens dejlige retter. Den lyntilberedte spidskål og de sprøde friske ærter smager simpelthen så godt i den lækre lune kartoffelsalat.

Du kan servere den med alt fra frikadeller til gode grillede ostepølser, koteletter, kyllingebryst, grøntsagsgrillspyd, majskolber og alverdens andre dejlige sager.

Prøv også: flere opskrifter til grill her >>

Lun kartoffelsalat med spidskål
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • 1 kg babykartofler, eller nye kartofler
  • 1 spidskål, fintsnittet
  • 150 g friske ærter
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • Dressing
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dijon sennep
  • 2 tsk sukker
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 1 håndfuld purløg, finthakket
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand.

Kom spidskål og ærter i gryden, lige et minut før kartoflerne er møre, læg låg på og hæld vandet fra efter et minut.
Spidskål skal blot akkurat falde sammen og ærterne skal blot lyntilberedes.

Lad kartofler, kål og ærter køle af i en skål og drys med persille.

Dressing
Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep, sukker, persille, purløg, salt og peber sammen til en god dressing og smag den godt til.

Vend dressingen sammen med kartofler, spidskål og ærter, så snart det er kølet af.