Citrongræs Margarita
Her får I min opskrift på en lækker og frisk Citrongræs Margarita. Citrongræs er et must i mange asiatiske retter, men den er også rigtig god i en cocktail. Det giver mig associationer til sommerdage med varmt sand i strandkanten, stjerneklare aftener, cikadernes sang og vores 3 ugers ophold på Koh Lanta sidste år.
Citrongræs margarita er en skøn forårs og sommercocktail – nem at lave og smager så skønt! Den er frisk og lækker med smag af ingefær, citrongræs og tequila.
Prøv også: opskrift på gin og tonic >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 1 glas
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Citrongræs Margarita
- Citrongræssirup med ingefær
- 1 stængel citrongræs, fintrevet
- 20 g ingefær, fintrevet
- 15 g glukosesirup
- 75 g sukker
- 2 øko lime, saften herfra
- 75 g vand
- Citrongræs margarita
- 4 cl citrongræs sirup med ingefær
- 6 cl tequila
- 1 øko lime, saften fra en halv lime og resten i både
- isterninger
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Citrongræs sirup med ingefær
Kom fintrevet citrongræs, ingefær, glukosesirup, sukker og vand i en gryde og kog op til sukkeret er opløst. Lad det køle af i gryden, rør limesaft i og sigt siruppem i en fintmasket sigte.
Citrongræs margarita
Kom citrongræssirup, tequila, limesaft og isterninger i en shaker og ryst sammen. Server i et glas fyldt med isterninger og en limebåd.