Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lammekoteletter/ Aftensmad Mellemøstens køkken, Påskefrokost

Lammekoteletter med mynte og rosmarin

Her får I min uimodståeligt lækre opskrift på lammekoteletter med en skøn mariade af rosmarin og mynte.

Og ja, jeg finder det næsten umuligt at lave lam uden hvidløg, det er bare så godt jo! Så hvidløg er der naturligvis også i.

Marinaden er lavet på nul komma fem og så skal de lækre lammekoteletter ellers blot trække smag i nogle timer, inden de fx grilles og serveres med dejligt tilbehør. Perfekt til en god søndagsmiddag eller til påskemiddagen.

Prøv også: min opskrift på lammekølle >>

Lammekoteletter med rosmarin og myntemarinade
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT2HPT20M4
Ingredienser
  • 4 lammekoteletter
  • Marinade
  • 3 spsk frisk rosmarin, finthakket
  • 3 spsk frisk mynte, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk ingefær, fintrevet
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1 tsk ahornsirup
  • 1 tsk dijon sennep
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 tsk flagesalt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom ingredienserne til marinaden i en morter og kværn det godt sammen, så al duft, smag og gode sager bliver godt og grundigt mikset til en skøn duftende marinade.

Dup lammekoteletterne tørre med køkkenrulle og fordel marinaden godt på kødet.

Kom koteletterne i en skål med låg eller en pose og lad det trække i minimum 2 eller i op til 12 timer på køl.

Steg lammekoteletterne på grillen i  cirka 4-5 minutter på hver side.