Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lammefrikadeller/ Aftensmad Buffet, Forår, Mellemøstens køkken, Påskefrokost

Lammefrikadeller

Saftige lammefrikadeller er noget så lækkert og det er et hit til aftensmad, påskefrokosten og hvis der er skønne rester, så er de også geniale i madpakken.

Jeg servere dem fx som tilbehør til råstegte kartofler, salater eller i pitabrød.

Mine børn synes det er ekstra hyggeligt, hvis jeg kommer dem på grillspyd, eller små tandstikker i madpakken. Server dem også gerne i wraps, som topping på en lækker salat og med en god cremet tzatziki til.

Prøv også: Min opskrift på klassiske frikadeller >>

Lammefrikadeller
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT20M4
Ingredienser
  • 400 g hakket lammekød
  • 3 spsk hvedemel
  • 1 dl mælk
  • 2 æg
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 håndfuld frisk mynte, finthakket
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 2 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 3 spsk olivenolie, eller smør, til stegning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne sammen i en skål.

Lad gerne farsen hvile i minimum en halv time på køl.

Steg små lammefrikadeller på en varm pande med olie og smør til de er gennemstegte, vend dem flere gange undervejs.