Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/laksedip/ Appetizer Buffet, Dip, Pesto, Dressing og lign., Festmad, Fisk & Skaldyr, Forretter, Nytår, Tapas

Laksedip

Laksedip er virkelig lækkert at servere som en dip til sprødt ristet rugbrød eller grøntsagsstænger.

Den cremede dip med citron, kapers og røget laks med purløg er så lækker, simpel og meget alsidig. Smagen af røget laks, salt og syrlig kapers, aromatisk citronskal og frisk purløg er simpelthen så dejlig.

Du kan bruge den i sandwichs, bagels, eller som topping på madvafler med rejer, avocado og grønt.

Prøv også: min opskrift på puffet rispapir med laks >>

Laksedip
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 2,50 dl cremefraiche 38%
  • 0,50 øko citron, lidt saft og fintrevet skal
  • 100 g koldrøget laks
  • 1 dl purløg
  • 25 g kapers
  • 0,50 tsk flagesalt
  • sort peber
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør cremefraiche, citronsaft, fintrevet citronskal, salt og peber godt sammen til en ensartet creme.

Rør halvdelen af den finthakkede røgede laks og purløg i dippen og kom i en skål.

Top med resten af laks, purløg, kapers og friskkværnet peber.