Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lakrids-kaffe/

Lakrids på kaffen

Jeg er blevet helt vild med lakridspulver – nu også i kaffen.

En stempelkande med frisktkværnede bønner, 1 spsk rålakridspulver fra Johan Bülow og kogende vand. Mælkeskum og et drys lakrids på toppen. Det ser smukt ud og er en himmelsk kop forkælelse på en kold vinterdag.

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • Natasha Sommer:
    18. april 2014 kl. 13:30

    Hvor er det simpelt, men også GENIALT! Hvorfor har jeg ikke selv tænkt den tanke?! :-) Du er super inspirerende… Tak for de gode råd.

  • Abigail:
    5. oktober 2012 kl. 10:43

    Jeg blev inspireret af din lakridskaffe og besluttede mig for at lave den. Jeg lavede kaffen og ville varme mælken i en gryde. Men opdagede derefter desværre at min mælk var blevet sur. :( MEN – jeg blev hurtigt glad igen da jeg kom i tanke om den is jeg havde i fryseren. :) Så jeg lavde lakridskaffe med variation – prøv det! Lakridskaffe med vanilieis og et lakridsdrys på toppen! NØJ – det er godt!

    Hav en dejlig weekend! :)

  • Katrine:
    27. februar 2012 kl. 14:08

    Jeg kan anbefale at køre nogle stjerneanis i kaffekværnen og tilsætte kaffen. Mums – det giver den helt rigtige, bløde lakridssmag.

    • Ann-Christine:
      27. februar 2012 kl. 22:41

      Super god ide. Tak for tippet

  • Vis alle 14 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.