Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lady-og-vagabonden-opskrift-kodboller-med-tomatsauce-og-pasta/ Aftensmad Familiefavoritter, Italiensk, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pasta

Spaghetti ala Lady og Vagabonden

Lady og Vagabonden pasta med tomatsauce, spaghetti og lækre krydret kødboller på en tallerken.

Det kalder jo næsten på en rødternet dug, italiensk sommervarme og violinsang med to lys på et bord.

Johan og Julie blev introduceret for tegnefilmen Lady og Vagabonden, hos min søster og når de besøger dem, så spørger de ofte om vi ikke skal se lidt Lady og Vagabonden sammen alle sammen – og selv når jeg ser den film, får jeg lyst til at sidde under en åben stjernehimmel, med rødternet dug, rødvin, levende musik og spise en skøn portion italienske kødboller med spaghetti i tomatsauce

Spaghetti a la Lady og Vagabonden
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT15M4
Ingredienser
  • Tomatsauce
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 0,50 tsk salt
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • sort peber, friskkværnet
  • 0,50 tsk tørret oregano
  • Kødboller
  • 300 g hakket oksekød
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 0,50 tsk salt
  • 2 fed hvidløg, friskpresset
  • 1 æg
  • sort peber, friskkværnet
  • 0,50 liter grøntsagsbouillon, til at koge i
  • Tilbehør
  • 400 g spaghetti
  • 50 g parmesan
  • 125 g frisk mozzarella, revet i stykker
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Tomatsauce
Det hele koges sammen i en gryde ved svag varme, så saucen blot småsimre og bliver kogt ind til en cremet tomatsauce. Det tager omkring 20-30 minutter. Man kan sagtens sætte fut under og koge den ind under omrøring på 7-10 minutter.

Kødboller
Bland ingredienserne godt sammen og form dem til kødboller. Kog bouillion op i en gryde og kom kødbollerne i. Lad dem koge i et minut, tag dem op igen og kom dem i den varme tomatsauce, hvor de står og simre med i 5 minutter, inden de serveret med frisk kogt pasta, mozzarella og lidt revet parmesan. .