Nachos Kylling nuggets
Knasende sprøde kyllingestykker med nachos panering er en sjov måde at twiste opskriften på kyllingenuggets og så er det tilmed en både nem og hurtig opskrift som giver et herligt resultat.
Hvis man har tid, så kan man med fordel lade kyllingestykkerne marinere natten over i kærnemælk inden de paneres og bages, de gør dem ekstra saftige og møre.
Den lækre dip på billedet er min klassiske guacamole rørt med et par spsk ekstra cremefraiche og et godt drys purløg fra haven. Et lille twist på opskriften, der smager ret godt!
Prøv også: opskrift på broccoli med parmesan >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Nachos Kylling nuggets
- 400 g kyllingefilet, skåret i grove stykker
- 0,50 dl fuldkornshvedemel
- 1 æg, sammenpisket
- 100 g nachos, knust
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Ved kyllingestykkerne i mel, derefter i sammenpisket æg og tilsidst i de knuste nachos.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter.
Kyllingestykkerne kan også steges på panden i olie. Vend dem med jævne mellemrum og steg ved middelvarme til de er gennemstegte.
Hej Ann-Christine
Har købt medlemsskab på din APP, hvilket jeg og familien er rigtig glade for 😊 Lavede denne ret i går, undrede mig lidt over, at der ikke står, at der skal salt i. De tacochips jeg købte var ikke salte og der manglede helt klart salt. Men måske har jeg ikke købt de rigtige. Ellers sjov og god ret. Lavede det med din gode quacamole.
Hej Gitte
Hvor dejligt! Jeg håber I bliver rigtig glade for medlemsskabet ♡
Jeg køber altid de salte tortillachips, og er ikke stødt på de usaltede varianter, så det har jeg ikke tænkt over.
Men hvis du bruger dem – og det kan man sagtens, så skal de gerne lige have lidt salt i melet.
Kh Ann-Christine
Hej A-C,
Tak for mange lækre opskrifter!
Denne opskrift skal via madplanen (super godt værktøj!) laves til aftensmad i løbet af ugen her.
Jeg har dog lagt mærke til en ting som jeg lige vil gøre opmærksom på.
Opskriften står til 4 personer, men indeholder kun 225 gram kylling?
Er dette korrekt eller de opgivende mængder fx. Beregnet til 2 personer?
Ja! Godt du siger det, det var en tastefejl i forbindelse med en opdatering :)
Det er rettet nu, tak for din søde hilsen og rigtig god fornøjelse med madplanerne. Jeg er rigtig glad for at du har glæde af dem
Kh Ann-Christine
Det ser super lækkert ud!
Hvis kyllingestykkerne får lov at marinere i kærnemælk, vender du dem så direkte i grahamsmel efterfølgende?
Vender dem som regel i æg først, det gør dem ekstra sprøde.
Rigtig god fornøjelse
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Hvis man bruger kyllingefilet, skal man så stadig skære dem i stykker?
Skal det være grahamsmel, eller kan almindelig hvedemel bruges?
Hvis det er kyllingeinderfilet, så kan du fint bruge de hele stykker, kyllingebrystfilet plejer jeg at skære i passende stykker
Du kan godt bruge hvedemel
Kh AC
Halløjsovs, og tak for nogle gode opskrifter :)
Vi er begyndt derhjemme at bruge lårfileter i stedet for brystfileter. Der sidder lidt mere fedt på, så de bliver ikke så nemt tørre, når man steger dem.
Mange tak for din fine tilbagemelding. Det er dejligt at høre :)
Hvis det ikke skal være en snack, som det virker til, hvad vil du så foreslå at servere til? Ris, pasta eller andet?
Hej Kent,
jeg servere dem til aftensmad, gerne med tilbehør af fx ovnbagte kartofler skåret i både, gnavegrønt, dips, hummus, guacamole, majskolber eller lign
Kh AC
Glæder mig til at prøve denne opskrift, vi skal holde familie sommerhygge og faldt og denne nemme og anderledes måde, at servere kylling på. Har prøvet man af dine andre opskrifter og er aldrig blevet skuffet :) ;)
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og rigtig god fornøjelse med jeres familiearrangement ♡
Skal kyllingen ligge i kærnemælk fra foregående aften til aftensmaden skal laves dagen efter?
Ser vildt spændende ud ?
Ja, det kan den med stor succes, da det gør kødet virkelig lækkert mørt.
Kh AC
Årh det ser godt ud! Den opskrift må jeg prøve inden længe :)
Så skønt at høre! Rigtig god fornøjelse med den :)
Mange tak for den her opskrift! Super hverdagslækker og så hurtig at lave, at man lige kan nå den efter svømning ;) Min søn var stor fan. Vi dryssede lidt cheddar på toppen, da de kom ud, og det smagte også rigtig godt.
Hvor er det skønt at høre. Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften :)