Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingeruller-med-salvie-parmaskinke-og-mozarella/ Aftensmad Efterår, Forår, Italiensk, Nem Hverdagsmad, Nytår, Sommer, Vinter

Kyllingeruller med salvie, parmaskinke og mozzarella

Disse kyllingeruller med salvie, parmaskinke og mozzarella er virkelig en lækker ret.

Skøn til mange dejlige sommersalater, en lækker cacio e pepe og ja, i det hele taget gør sig godt på middagsbordet året rundt.

Man kan fint undlade gorgonzola, hvis man ikke lige er til blåskimmelost – eller man kan komme lidt ekstra i, hvis man er særligt vild med det og du kan variere med andre krydderurter alt efter smag.

Prøv også: salat opskrifter >>

Kyllingeruller med salvie parmaskinke og mozzarella
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT20M4
Ingredienser
  • 4 kyllingefilet
  • 4 skiver parmaskinke
  • 50 g gorgonzola, (kan undlades)
  • 125 g frisk mozzarella, skåret i 4 skiver
  • 8 frisk salvie, blade
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, til at stege i
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bank eller tryk kyllingefiletterne lidt flade.

Læg en skive parmaskinke, en smule gorgonzola og to skiver frisk mozzarella, 2 salvieblade og  drys med lidt salt og peber på hvert stykke kyllingebryst

Rul dem sammen og saml dem med en tandstik, et lille grillspyd eller bind en kødsnor omkring.

Steges på panden i olivenolie og smør på alle sider i ca. 15 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.