Kyllingedeller med krydderurter
Disse lækre grønne kyllingedeller er nemme og hurtige at lave og de skønne krydderurter sørger for en god saftighed i dellerne. Du kan variere dem med andre krydderurter og hvis du er vild med den lækre grønne smag fra urterne, så kan du endelig blot komme flere krydderurter i, det vil også være lækkert.
Kyllingedeller kan gemmes til madpakken og så er de lækre i både pitabrød, til salater og vendt i en pastaret.
Prøv også: råkost med rødbede og gulerødder >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kyllingedeller med krydderurter
- 400 g hakket kylling
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 æg
- 2 spsk hvedemel
- 1 tsk salt
- sort peber, friskkværnet
- 1 spsk olivenolie, til at stege i
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen.
Steg kyllingedellerne på en pande med smør eller olie til de er gennemstegt.
Nøj hvor var de gode! Kæmpe anbefaling og bestemt ikke sidste gang vi skal have dem
Hvor lyder det dejligt!
Mange tusind tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften :)
Kh Ann-Christine
Hej, hvor mange kalorier er der pr. 100 gram? Synes ikke, det står under næringsindhold – kun pr. person og total. Og hvor mange gram frikadeller har du beregnet pr. person?
Håber det giver mening, tak :-)
Hej Rebecca,
Ja, det giver fint mening :)
Næringsindhold er pr hele opskriften eller pr person og størrelsen på frikadellerne, kommer an på hvor store man laver dem. Vil du gerne have pr frikadelle eller pr 100 g, så kan du veje hele portionen og derefter 100 g – eller portionen.
Kh Ann-Christine
Tak🐝🦋🪻 Ved du hvor mange gram en portion er ca. ? Undskyld hvis jeg stiller for mange spørgsmål …
Du må altid gerne stille spørgsmål ❤️
Jeg har ikke vejet dem, så må desværre være dig svar skyldig på det
Kh Ann-Christine
Jeg er lige ved at røre farsen og tænker at der skal lidt mælk i. Er det meningen at farsen skal være så fast? Spændt på resultatet. Bh Else
Lige denne opskrift har jeg lavet dem lidt faste og uden mælk – men du kan godt lade dig inspirere af min opskrift på fx frikadeller, hvis det passer bedre din smag :)
Kh Ann-Christine
Hej! Som du måske har erfaret, står du ofte på menuen hjemme hos os for tiden :o). Vil bare fortælle, at vi fik disse lækre frikadeller i går med kartoffelsalat og revet gulerødder/æbler med rosiner. Efter mandens ønske kom jeg hakket feta i farsen. De blev super gode, så prøv det en dag. God dag og endnu en gang tak for en fantastisk blog med super gode opskrifter. Kom endelig med flere….. Mette
Det er simpelthen så dejligt at høre, Mette :) Det lyder dejligt med feta i kyllingefrikadellerne og er det ikke i det hele taget skønt som man kan udvikle opskrifter og prøve forskellige ingredienser af? Jeg elsker det :)
Rigtig god aften til dig
Jeg købte to pakker kød så det tror jeg også vi skal ;)
Jeg tror vi ska have kyllingefrikadeller igen i denne uge, måske. De var nu gode!
De kyllingefrikadeller vi fik i lørdags (og jeg havde med på madpakke i dag) var rigtig gode. Jeg synes dog det kan være fint med kalkun engang imellem også. Vi må kigge i Føtex næste gang
Stine, jeg kan egentlig bedst lide kylling, og bruger altid det istedet for kalkun. Jeg synes det er mest mørt. -jeg tror du kan få hakket kalkun i Føtex…
Og jeg nærlæser så lige og ser at det var kyllingefrikadeller I havde lavet. Ups… :s
Vi lavede kyllingefrikadeller i lørdags. Hakket kalkunkød er ikke til at opstøve synes jeg – hvor finder I jeres?
et cetera, det tror jeg sagtens børnene kan lide, afhængig af alderen så hjælper det nok hvis de selv får lov at klippe krydderurterne i stykker (så smager det dem bedre ;-) )
Madame, selv tak. den er både god, sund og nem :-)
Catarina, selv tak, -og tak for rosen :-)
Og – det glemte jeg lige… dejligt appetitligt billede.
Umm det lyder ikke så tosset. Tak for at dele opskriften.
Se, den kendte jeg slet ikke – den variation – men det ser ud til at være netop en rigtig dejlig variation af kyllingekød – den må vi prøve – den er helt sikkert også “kræsen-børne-venlig” :-)
Din opskrift lyder meget lækker, og tilmed rigtig sund. Tak for en god idé, Valdemarsro!
Stine, det er nemlig rigtig godt.
Det er længe siden vi har fået det – de er også gode med hakket kalkun. Jeg bliver helt lækkersulten af at læse om det ;) Det skal vi snart have igen!