Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner
Saftig og lækker krydret kyllingebryst med bacon, hvidløgsflødeost og pistaciekerner.
Det er en nem, enkel og lækker ret, som alligevel snildt kan gøre sig glimrende til et weekendmåltid, såvel som til hverdagene.
Jeg servere den gerne med 1-2 salater til, fx min rucolasalat og et bagt spidskål, samt måske en gang herlig salviepasta eller cacio e pepe
Prøv også: få flere gode forslag til salat opskrifter her >>
Arbejdstid 25 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner
- 4 kyllingebryst, filetter
- 12 skiver bacon
- 1 dl pistaciekerner
- 100 g hvidløgsflødeost
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Bank de 4 kyllingebrystfiletter flade med en kødhammer eller håndfladen.
Smør dem med hvidløgsost, drys med friskkværnet sort peber og halvdelen af de finthakkede pistaciekerner – gem resten af pistaciekernerne til servering.
Rul dem sammen enkeltvis og rul bacon om.
Steg kyllingerullerne på alle sider på en pande eller på grillen i ca 15 minutter ved middelvarme til bacon er sprød og kyllingekødet er gennemstegt. Eller bag dem i ovnen i et lille smurt ovnfast fad ved 175 grader varmluft i 20 minutter.
Skæres over på midten ved servering og drysses med pistaciekerner.
Jeg har selv ofte lave samme bare med pesto og et par skiver ekstra parmesan som fyld. Bacon bliver ofte erstattet af parmaskinke eller lign. Vi kalder dem “italiensk cordon bleu” :-)
Dejlig ret – jeg serverer en sauce af blandede svampe, piskefløde, hakkede tomater (fra dåse) – krydderurter Salvie og Timian, presset hvidløg – dertil Jasmin Ris – hælder kødsaft fra kyllingebryst og bacon i saucen og jævner en smule – :)
Uhmm, det lyder lækkert :)
Kh Ann-Christine
I stedet for flødeost bruger jeg feta og soltørrede tomater :-)
Hejsa,
Kan man bruge pinjekerner til istedet for pistaciekerne?
Mvh Christina :)
Sagtens :)
Ej det lyder lækkert, den opskrift må jeg prøve. ☺️
Bruger du salte eller usaltet pistaciekerner?
Og er der forskel på om man bruger kyllingebryst filet med eller uden vand tilsat?
Hej Rikke
Jeg bruger usaltede pistacieekerner til denne. Jeg bruger altid selv økologisk kylling og der er ikke tilsat vand i kødet.
Rigtig god fornøjelse med den skønne ret.
Kh Ann-Christine
Det er nu anden gang jeg laver denne ret indenfor 1 uge – fam. Var meget begejstret! Kyllingen bliver virkelig saftig. Jeg lavede din spaghetti ret med picorino og peber, til kyllingerullerne – det er en super god kombi!
Hej Ditte
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og fine tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Hejsa. Vil det være muligt at forberede kyllingerne om formiddagen? Sådan at man putter pikantost i og svøber dem i bacon, så de hurtigt kan komme i ovnen om aftenen :-)
Tak for altid dejlige opskrifter
Et forslag til opskrifterne kunne være at lave en kategori med “comfort food” nu hvor efteråret snart nærmer sig
Mvh Thea
Hej Thea,
ja, det vil jeg fint tro du kan :)
Til det skønne efterår, har jeg samlet alle mine lækre simreretter her og suppeopskrifter her
Rigtig dejlig aften til dig
Kh Ann-Christine
Jeg har prøvet opskriften to gange: Hver gangz i ovnen i et lille smurt ovnfast fad ved 175 grader varmluft i 20 minutter.
Resultatet er blevet ovenud godt. Der er i begge tilfælde blevet en fillet til overs. Den er blevet benyttet til frokost, hvor den er blevet skåret i skiver som pålæg. Lækkert!
Sikke en dejlig hilsen og tilbagemelding at få på opskriften.
Tusind tak for det, det er jeg glad for :)
Kh AC
Velsmagende og nemt at tilberede. Jeg ‘kom til’ at hælde fløde i fadet efter 12 min. i ovnen – guf for teenagerne her ;-)
Så dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen
Kh AC
En spændende kombination, men det virker lidt tørt! Hvilken sovs kan du anbefale.
Har du prøvet den? – jeg oplever den nemlig slet ikke som tør.
Skulle jeg servere en sauce eller dip til, så ville jeg fx vælge kold bearnaise dressing til
Kh AC
Hej,lyder som en lækker opskrift. Kan man hælde 1 dc vand i bunden af fadet, så der bliver lidt sky at lave sovs af? Eller duer det ikke? Mvh Pia
Hej Pia,
Det kan du godt, men baconen vil nok ikke blive så nemt sprød.
Kh AC
Hej Ann-Christine
Havde gæster fredag og serverede Bruchetta med tomat og basilikum til forret, kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner, spidskålsalat med æble og avocado og knuste kartofler med hvidløg og parmesan til hovedret, og vi sluttede af med panna cotta med saltkaramel sauce….uuuuhhhmmm det var bare så lækkert.
Elsker dine spinatpandekager. Anbefaler altid dine opskrifter til alle jeg kender.
Tror vi skal have din grønkålsuppe i aften med det lækre tilbehør – den er også super god.
Ha’ en dejlig dag og tak for dine opskrifter.
Tusind tak for din søde hilsen, hvor er det bare dejligt at høre – og hvor lyder det som en vildt lækker menu :)
Kh AC
kan man fryse det ned?
Det er ikke forsøgt, men prøv det endelig bare :)
Skøn ret. Alle i familien guffede i sig ;) Hurtigt og nemt med et godt output.
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine