Kylling pastasuppe med grøntsager
Lækker og nem kylling pastasuppe med grøntsager og masser af gode krydderier. En dejlig nem hverdagsret som smager dejligt og er rar at varme sig på ved aftensmåltidet.
Dejlig krydret, cremet og nem at bikse sammen, så den passer også glimrende til de dage hvor der ikke er så meget tid til madlavningen. Du skal endelig ikke lade dig skræmme af ingredienslisten – det meste er krydderier, som er basis for at skabe en ret der smager ekstra dejligt.
Prøv også: få mange flere suppe opskrifter her >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kylling pastasuppe med grøntsager
- 1 løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 2 stængler bladselleri, finthakket
- 1 squash, groftrevet
- 30 g soltørrede tomater i olie, finthakket
- 400 g kyllingefilet, i tern
- 0,50 tsk tørret rosmarin
- 0,50 tsk fennikelfrø
- 2 tsk tørret oregano
- 1 tsk røget paprika
- 50 g koncentreret tomatpuré
- 3 dl hønsefond
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 1 dåse hakkede tomater
- 300 g pastasløjfer
- 1 dl piskefløde
- 1 broccoli, i små buketter
- 1 spsk olivenolie, til stegning
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 75 g parmesan
- 1 håndfuld frisk oregano
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom løg, hvidløg og bladselleri i en gryde med olivenolie og sauter ved middelvarme, til de er bløde. Tilsæt squash, soltørrede tomater og kylling og brun kødet af, under omrøring ved højeste varme.
Tilsæt krydderier, tomatpure, hønsefond, grøntsagsboullion og hakkede tomater. Kog op til kogepunktet og kom pastaen i og kog suppen i 10-15 minutter, til pastaen er lige knap perfekt mør.
Tilsæt broccolibuketter og piskefløde og smag godt til med salt og peber, kog op igen og tag derefter straks af varmen.
Server i dybe tallerkener med friskrevet parmesan og et drys krydderurter.
Suppen smagte dejligt. ❤️👍🏼
Jeg anvendte suppehorn i stedet for sløjfer fordi jeg ingen havde.
300 gram var i det tilfælde for meget, og til en anden gang er 100 gram nok.
Jeg måtte desværre tilføje 3 dl. ekstra væde og den var stadig for tyk til at jeg kunne tillade mig at kalde det suppe. 😂
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften :)
Det kan godt være den skal have lidt ekstra væde med suppehorn
Rigtig god weekend
Kh Ann-Christine