Kylling i paprikasauce
Denne opskrift på kylling i paprikasauce er nem og hverdagsvenlig. Serveret med ris, broccoli og bønner, er den tilmed et rigtig børnefamiliehit.
Jeg har lavet rigeligt sauce, så der også er til at dyppe grøntsagerne i og man kan altid servere mere og andet grønt til retten også.
Kylling i paprikasauce giver masser af god smag, når det stegte kyllingekød simre i saucen og maden kan såmænd være klar til servering på en halv times tid.
Prøv også: opskrift på kylling i cremet sennepssauce >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kylling i paprikasauce
- Paprikasauce
- 25 g hvedemel
- 25 g smør
- 3 dl grøntsagsbouillon
- 2,50 dl piskefløde
- 25 g koncentreret tomatpuré
- 3 fed hvidløg, fintrevet
- 0,50 løg, fintrevet
- 3 tsk sød paprika
- 1 knivspids cayenne peber
- 1 tsk brun farin
- salt
- sort peber
- Kylling
- 400 g kyllingefilet, i tykke strimler
- 25 g hvedemel
- 1 tsk sød paprika
- salt
- sort peber
- 1 spsk olivenolie
- 10 g smør
- Til servering
- 3 dl basmati ris
- 100 g grønne bønner
- 1 broccoli, i små buketter
- 1 dl persille
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kog risene efter anvisning på emballagen.
Kom broccoli og bønner i en lille kasserolle med kogende letsaltet vand. Sæt låg på gryden med broccoli og kog i max 2 minutter. Hæld vandet fra og hold bønner og broccoli lune i gryden med låg på.
Kylling i Paprikasauce
Smelt smørret i en gryde og pisk hvedemel i med et piskeris, til det samler sig til en smørbolle. Pisk straks efter grøntsagsbouillon i og kog det op under omrøring. Pisk resten af ingredienserne i og smag paprikasaucen godt til, med brun farin, salt og peber.
Vend kyllingestykkerne i en skål med hvedemel, paprika, salt og peber. Brun kødet af på en varm pande med smør og olie. Skrue ned for varmen og hæld den færdige paprika sauce over kyllingekødet. Lad det simre i 10 minutter, eller til kødet er gennemstegt.
Server kylling i paprika med ris, broccoli, bønner og et drys persille.
Hej
Du skal lige beslutte dig til, om det er mælk eller fløde, der skal bruges.
Der er konflikt mellem ingridienslisten og fremgangsmåden
Fint du skriver!
Jeg besluttede mig om undervejs efter jeg havde arbejdet med opskriften og testet af nogle gange og fik det ikke lige opdateret her, det er ændret nu :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine